12 Май, 2018 10:21 2 422 8

Тоалетна „скрита” в природата (СНИМКИ)

  • норвегия-
  • тоалетна-
  • природа

Невиждана красота се разкрива от една футуристична къща на брега на морето. Мястото е Норвегия, където през зимата се стичат стотици хиляди туристи, за да наблюдават северното сияние, а през лятото – дневното слънцестоене. Сега мястото има вече нова атракция. Там е построена най-красивата обществена тоалетна в света.

Съоръжението е част от площадка за наблюдение с мраморни пейки и стълби, водещи към водата. Самата тоалетна е направена от бетон и матово стъкло в типичен минималистичен стил.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 диди

    12 2 Отговор
    Сред природата е ако клекнеш на поляна и използваш след това листа от лопен.

    Коментиран от #5

  • 2 Stefko88

    8 7 Отговор
    Кога ще ги стигнем а ? Никога! Хора аз честно ви казвам за съжаление тук няма бъдеще и проблема е деморализирания български народ. Ганьовщината направо ни смазва.
  • 3 Пазарен Либерализатор

    5 6 Отговор
    Норвежците няма да ги стигнем никога. Който е ходил и видял знае за какво говоря. Там хората имат много различно съзнание. И резултата се вижда на всяка крачка.

    Коментиран от #4

  • 4 Bahti

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "Пазарен Либерализатор":

    Не се хаби, няма смисъл. За съжаление.
  • 5 Милко Морков

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "диди":

    Ех, диди! Как нежничко те къделичкат тези листенца сред природата! А норвежците какво искат - вътре ?!
  • 6 Невярващ

    2 1 Отговор
    В някои градинки на София са поставени подвижни тоалетни кабинки. Но би ги ползвал само този, който няма нюх - около тях смърди на урина като покрай дворен кенеф.
    Преди 4 - 5 години някои влакове в метрото смърдяха на урина. Оказа се, че чистачки-циганки първо миели с парцали тоалетните (без мивни препарати), а след това с напоените с урина парцали миели и вагоните (пак без препарати). Уволниха циганките и оттогава не смърди.
    В Индия хората мият със сапун и вода само дясната си ръка защото тя служи за хранене, а дясната е за тоалетната.
  • 7 Невярващ

    1 2 Отговор
    Поправка: "лявата" е за тоалетната.

    Добавка: И някои българи са същите чистници.
  • 8 Да да

    1 0 Отговор
    Комунизма, а и чуждото турско присъствие, както е модерно да го наричаме сега са преобразували народа ни в подкупно, мързеливо и страхливо племе. Българина е европеец само извън страната си. Тук като се върне постепенно се слива с простащината и шкембе чорбата обилно полята с чесън за обяд.