28 Август, 2018 06:21 10 445 3

Продават мобилната къща на Елвис Пресли (СНИМКИ)

  • пресли-
  • мобилна къща-
  • продажба

Когато е ставало дума за почивка, Елвис Пресли е предпочитал да я прекарва в мобилното си жилище. Дължината му е 18.3 метра и е разположено в ранчото Circle G. Кралят на рока е имал 8 мобилни къщи, разположени на площ от 66 хектара, в близост до имението Грейсленд, където е живял през повечето време.

Конкретната мобилна къща може да бъде купена на аукцион в края на август. Ранчото Circle G е било своего рода убежище за Пресли, неговата съпруга и най-близките му приятели. В него е имало достатъчно мобилни къщи за всички, които са искали да се скрият от любопитните обективи на папараците.

Въпросната мобилна къща Елвис купува през 1967 г. След смъртта му имотът е сменял два пъти собственика си. Никой от тях не е сменял регистрацията на „подвижната” къща. Искали са да остане на името на рок идола.

Интериорът е повече от обикновен – дървени панели, малка кухня, а почеркът на Елвис е запазен в причудливите златни акценти в кухнята и тоалетната.

Освен мобилната къща, новият собственик ще получи и оригинални документи с подписа на Елвис.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Гечев

    14 15 Отговор
    Долу БСП ! там всички сме мръсници и чревоугодници, по-добре Бате отколкото БСП , та за да кажа аз това ...... правете си сметка

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    ЕЛВИС Е ГОЛЯМА
    РАБОТА
    ВСИЧКО НЕГОВО Е ЦЕННО И ВЕЛИКО
    АЗ ЛИЧНО ХАРЕСВАМ МОТОРА МУ