Last news in Fakti

15 Ноември, 2018 17:24 2 064 4

Не само Дубай е атрактивен

  • оае-
  • шарджа-
  • имоти-
  • сделки

6% повече сделки в Шарджа

Не само Дубай е атрактивен - 1
Снимка: Shutterstock

От началото на годината инвестициите в Шарджа са достигнали 3.9 млрд. USD. Високата покупателна активност утвърждава статута на емирството като едно от най-конкурентоспособните дестинации за инвеститорите. От януари до края на септември са сключени 40 028 сделки с имоти. Това е със 6% повече в сравнение със същия период на миналата година.

Най-много предприемачите са вложили в жилища - 67.9%. Следват търговските - 18% и промишлените обекти - 11.8%. Списъкът завършва със селскостопански имоти - 2.3%.

Чужденците са придобили 13 100 имота в емирството за първите девет месеца на текущата година. Най-голям интерес е имало от граждани на държави в Персийския залив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    15 3 Отговор
    Тъпата англосаксонска демокрация до там доведе, че едни скапани държави да източват световните суровини! Само глупак би купил имот в Арабските страни! Най-хубавите държави за инвестиране в жилища са Испания, Италия, Хърватска, Албания, Гърция, Турция и България! В България има 150 дни лято, 150 дни есен и пролет, и 65 дни зима. Ние предалагаме гори, реки, езера, поля. Вместо ние да се развиваме като супер модерни държави за живот и почивка , се развиват едни скапани сухи пустини. Ши*баните либерали-дяволопоклоници не искат хората да живеят добре, затова хубавите по природа държави са съсипвани, а отвратителните по природа държави се развиват изкуствено. Трябва да се спрат либералите и тази прогнила демократична система!!! Те са най-голямото зло, което съсипа света!!!!
  • 2 Порно

    0 0 Отговор
    Добре , че вече има редовни полети до Дубай, та се отървахме от чартърите да Шарджа, там разликите със Саудитска Арабия са малко. Явно арабите си купуват имоти там за по евтино, а се забавляват в Дубай

    Коментиран от #3

  • 3 optimus

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Порно":

    Какви чартъри до Шаржа? Старото летище на Дубай е равноотдалечено и от Шаржа, а разстоянието между двата града е 10-15км. Бурдж Халифа се вижда от почти всяка точка на Шаржа, а е в по-отдалечената част на Дубай.
  • 4 Townboy

    1 0 Отговор
    Шарджа беше град колкото Перник насред каменна гола планина. Адска пещ с темератури от +50 градуса по целзии.