Last news in Fakti

24 Ноември, 2018 10:43 4 663 3

Оригинална сграда изниква в сърцето на Лондон

  • великобритания-
  • архитектура-
  • дизайн

The Tulip ще е висок 304 метра

The Tulip ще е втората най-висока сграда в Лондон след небостъргача The Shard. Сградата ще е висока 304 метра. Посетителите ще могат да видят британската столица от един по-различен ъгъл, уверяват архитектите. Асансьорите ще са стъклени, което ще е още една атракция за пътуващите. Сградата ще бъде база на специален образователен център. Ще разполага с панорамна сграда с интерактивни монитори, където ще се разказва историята на британската столица.

Началото на строителството е предвидено за 2020 г. Само заведенията и ресторантите в сградата ще разполагат с места до 1500 души.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 5555

    6 0 Отговор
    Кор!
  • 3 ДедоМраз

    1 0 Отговор
    Мяза на к*р. Сложили са го точно до небостъргача "Яйцето" - ако построят още едно яйце и композицията ще бъде пълна. :) Интересно за кого ли е посланието ?