Last news in Fakti

29 Ноември, 2018 06:21 3 660 1

Продават къщата на световен класик

  • великобритания-
  • къща-
  • писател

В нея Уилям Такъри пише „Панаир на суетата”

Къщата на известния британски писател Уилям Такъри в Кенсингтън е обявена за продажба. Исканата цена е 5.7 млн. USD. Имотът, който е построен в периода 1846-1854 г., е мястото, където творецът е написал прочутата сатира за нравите в английското общество „Панаир на суетата”.

Четириетажната сграда в Кенсингтън е една от последните от епохата Young Street и е с разгъната застроена площ от 490 кв.м.

В повечето време е била частна резиденция в качеството си на част от Кенсингтънския кампус. Такъри е отгледал в къщата своите деца, докато съпругата му е била болна.

През последните години имотът се използва за обучение и офиси. Разполага с четири бани и кухня на първия етаж.

На първо място имотът се предлага като търговски обект от агенцията, на която е поверена задачата да намери нов собственик. Последният може да извърши ремонт и да отдаде имота като офис площ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 0 Отговор
    4 бани и куфня, .... не е малко за 6 лимона :)