Last news in Fakti

27 Декември, 2018 21:35 4 535 4

Евакуираха жителите на нов небостъргач

  • австралия-
  • сидни-
  • небостъргач

Принудителното напускане се случва за втори път в рамките на една седмица

Евакуираха жителите на нов небостъргач - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Собствениците и наемателите в нов небостъргач в Сидни бяха евакуирани за втори път в рамките на една седмица. Причината е заповед от правителството на щата Нов Южен Уелс за „всеобхватно разследване” на пукнатините, появили се след взрив на 10-ия етаж на сградата на Бъдни вечер, довело до първоначалната евакуация.

От строителната фирма Opal Tower, която е предала обекта само преди 4 месеца, денонощно обследват какво се е случило. От там уверяват, че сградата е „структурно стабилна”, но предупредиха, че живущите могат да бъдат преместени в хотели в рамките до 10 дни.

В ранните сутрешни часове на Коледа всички жители освен тези на 51 апартамента около 10-тия етаж са били допуснати да се върнат. Повечето от тях не са се възползвали от тази възможност и са предпочели да прекарат Коледната нощ в колите си.

Евакуираха жителите на нов небостъргач


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Eee

    19 0 Отговор
    И там се краде яко от материала.
  • 2 Едно

    21 2 Отговор
    6 месеца им трябва и ще им спредтнем едно евро-саниране ... и всичко ще се оправи, ще си имат ядове с толкова много други неща, че пукнатините няма и да ги забележат.... ако нещо не им е ясно, да драснат едно съобщение, ще им кажем как се теглят 20 млрд. заеми за това.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Грешен код от картинката

    9 0 Отговор
    Кучето гледа виновно, може да има лапа в тази история?