16 Януари, 2019 09:37 17 889 17

Супер скъпи имоти в Хасково (ВИДЕО)

  • хасково-
  • имоти-
  • данъчна оценка-
  • цена

Най-скъпият е с данъчна оценка 1.1 млн. лв.

Броят на имотите в Хасково, които са с данъчна оценка над 500 000 лв., е 26. „Става дума за сгради предимно в централната градска част. Има и такива обаче и в баровските квартали на Хасково – Кенана и Амача”, каза шефът на общинската данъчна дирекция Румен Тинчев, цитиран от Haskovo.net. 47 имота са с данъчна оценка между 300 000 и 400 000 лв. Най-скъпият е 1.1 млн. лв. От Данъчното не казват за кой имот точно става дума, нито съобщават кой е собственикът му. Уточняват само, че се намира в централната градска част.

Масовите жилища в Хасково обаче са с данъчна оценка до 20 000 лв. Такива са общо 14 306 имота. От тях пък 9 826 са с оценка до 10 000 лв.

Събираемостта на данък „Сгради” в Хасково е добра – около 80%.

В края на 2018 г. дрон засне от въздуха кадри на луксозни къщи, някои от които истински палати, предимно в Кенана и Ямача.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гоуст

    113 1 Отговор
    Пък НАП дърпа за обяснения разни мишки, защото са продали старите си гащи през Продавалника и са скрили крупни доходи.

    Коментиран от #4

  • 2 Ицо Багера

    48 10 Отговор
    И какъв точно е смисъла от такъв тип статия?

    Коментиран от #3, #12

  • 3 отговарям

    99 2 Отговор

    До коментар #2 от "Ицо Багера":

    Да ни покажат как живеят богатите безработни цигани в сревнение с бедните работещи българи...
  • 4 James

    50 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гоуст":

    Да, като продадеш през годината неща за 5000 лв (а това не е трудно - комплект джанти, някое хубаво колело, лаптоп, телевизор, и ето ти ги 5 бона), и получаваш честитка, че трябва да платиш данък върху 5000 лв. Сякаш тия неща не са ти стрували нещо.
  • 5 Бююкек Угуз

    27 6 Отговор
    Що се правят на разсеяни? На всички е ясно че имота е на онова черното от ГЕРБ и компанията около него с поръчките!
  • 6 НАП ъ ни

    44 0 Отговор
    Къщите не са на богати цигани!, по реда на показване ; Делян Добрев /баща/ Скляпчовците местни велможи без реален бизнес , Кинк Конг- а местен крадец и пласьор, Двама трима дребни шивача на гащи за димитровградския пазар, Един бивш Архитект, Един бивш военен и още две три малки общежития на бедни хорица

    Коментиран от #8, #10

  • 7 гост

    27 0 Отговор
    Предходният кмет нали имаше подобно имение с прислуга и градинар, а беше на хиляда и няколко лева заплата без друг доказан доход. Проверете собствениците да не се окажат безработни или социално слаби, а да сноват с лъскави ес-класи и джи-класи.
  • 8 Инкогнито

    19 1 Отговор

    До коментар #6 от "НАП ъ ни":

    Шивачите на гащи са онези с ментетата Adidas! Цело Илиннци в София ги знае!
  • 9 Jack Bauer

    22 2 Отговор
    Цената на имота според мен се определя не само от неговата строителна стойност но и от мястото където се намира. Колкото и да са големи разходите за строежа, стойността на имота може да е малка ако той се намира на полето и до него водят някакви кални черни пътища, без канализация и нормални комуникации.
  • 10 отговарям

    10 5 Отговор

    До коментар #6 от "НАП ъ ни":

    А кажи ми сега кой от тези, които изброи, не е богат циганин?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ТРОПЧО

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ицо Багера":

    МИ НЕ СЕ ЛИ СЕЩАШ ДА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЯТО ОТ ДРУГИТЕ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ КАТО ПЪТИЩА ЗРАВЕОПАЗВАНЕ И ПАИ ВЕЧЕ ОТ ТЕХНИТЕ ИМОХИ ЩО НЕ СНИМАТ ТЕХНИТЕ ДА ВИДИМ АМИ САМО ИЗБИРАТЕЛНО СНИМАТ АМА ТЕХНИТЕ СА ПИСАНИ НА ДРУГИ ХОРА И НЕ ГИ СНИМАТ СНИМАТ САМО НА ТЕЗИ ДЕТО НЕ ИМ ПЛАЩАТ ЩОТО СА НЕУДОБНИ ТЕ НЕ ИСКАТ ЗНАЕЩИ И МОЖЕЩИ ХОРА ИСКАТ БЕДНИ И ГЛАДНИ ДА МОГАТ ДА ГИ МАНИПУЛИРАТ ИДА ИМ ИГРАЯТ ПО ГАИДИТЕ ЗАТОВО НЕ ИНТЕГРИРАТ ЦИГАНИТЕ ТАКА ИМ Е УДОБНО НА УПРАВНИЦИТЕ НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО СЕ СИ Е ТАКА КУЧЕТАТА ЛЙЯТ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ДО КОГА ОБАЧЕ НЕ ЗНАМ ДО КОГА ЩЕ ТАРПИ ТОЗ НАРОД
  • 13 българин

    10 3 Отговор
    е да ама са в хасково хахахахахахаха скъпи, скъпи, ама в хасково :)
    има мно' турци там, които се занимават с търговия и доста от къщурките са и на турци... и разбира се на мошеници понеже няма как да имаш такава къща, ако си честен и работиш на заплатка :) не са моят стил къщурки и не ми допадна нито мястото, където са, нито самите къщи с дворовете са както ми се иска :) реално почти всички работещи българи си имат поне едно имотче на село и поне едно апартаментче, така че не сме толкова зле... а някои имат две села и по 2,3 апарт. ... мно' по-добре сме от запада, че и изтока, но заради келяви управляващи, сме докарани до безпаричие, а ако насложа и това, че ни накараха да си продавама земите... а именно там е най-голямото ни богатство! т'ва да имаш ДЕКАРИ ЗЕМЯ... си богат!!! но българина е прост и с лекота подарява земите от дедите си на турци, англичани, руснаци и друга паплач, и на алчни българи... ни ва бива ва!!!

    Коментиран от #14

  • 14 Антон 1

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "българин":

    А , може ли да си честен и да не работиш на заплата ?
  • 15 Гостенин

    5 1 Отговор
    Луксозна къща в Хасково на цената на апартамент в София в "престижен" квартал! А цените с София как са, а? Защо не напишете една статия за тамошните къщи по няколко милиона евро? Или за 3-4 стайните апартаменти по 300-500 000 евро?
  • 16 ДОКО

    3 3 Отговор
    НЕКА ХОРАТА ДА ИМАТ..И НЕКА ДА ЗАБОГАТЯВАТ..КАКВО ТОЛКОВА БОГАТИТЕ ХОРА НА ЕДНА ДЪРЖАВА СА ГОРДОСТ ЗА НАЦИЯТА..А НЕ КЛОШАРИТЕ И ЦИГАНИТЕ..
  • 17 Бай Пешо

    2 0 Отговор
    Да нека да има богати хора ,но в Хасково всички от шивачите укриват данъци !!!! Никой не плаща реална заплата на работниците,данъчните също се правят на ущипани и си затварят очите.Кога и как ще се оправим???В Димитровград на пазара никой не дава касова бележка .Къде са данъчните???