Last news in Fakti

17 Октомври, 2019 09:41 5 567 3

НАП продава луксозни имоти на длъжници

  • нап-
  • бургас-
  • данъчни-
  • продажба-
  • имоти-
  • длъжници

Жилищата се намират в затворени комплекси по Черноморието

НАП продава луксозни имоти на длъжници - 1
Снимка: БГНЕС

НАП Бургас извършва принудителна продажба на имоти на свои длъжници. Апартаментите се намират в курортните ни комплекси Слънчев бряг, Елените, Свети Влас, Несебър и Ахелой. Те представляват апартаменти и офисни площи и се предлагат на изключително атрактивни цени.

Сред най-атрактивните недвижимости апартамент в луксозния в курортния комплекс „Елените". „Цените действително са атрактивни. В този хотел 3-стаен апартамент от 106 кв.м се продава срещу 42 500 лв. (бел. ред. 21 850 EUR)“, казва Христо Узунов, говорител на НАП-Бургас. Той допълни, че 1300 фирми от Бургаска област са под непрекъснато наблюдение от НАП в Бургас. Това са фирми са натрупани задължения всяка от тях с минимум 50 000 лв. Наблюдаваме ги активно, в активен диалог сме с тези фирми и тук целта е наистина задълженията да намаляват.

Апартамент от 42 квадрата в централната част на Слънчев бряг е обявен за публична продажба на цена от 18 000 лв. Цените за квадратен метър са от 400 до 600 лв.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    8 9 Отговор
    Не продава, а подарява. Разграбването тече с пълна сила. Срамът е само за слабите.
  • 2 Оня с рикията

    16 6 Отговор
    Най големия крадец у България е нападжийската шайка. Те не гледат да ти помогнат да стъпиш на крака, ако си закъсал, а гледат да те загробат. Сигур щото работа за ГРОБ (партията де)
  • 3 хтре

    7 1 Отговор
    Кога строителната мафия ще бъде прибрана на топло. Цените са доста скъпи заради мафията във фирмите им.