Last news in Fakti

17 Август, 2012 14:00 2 258 3

Риалити шоу залага на еко-луксозна къща

  • vip brother-
  • къща-
  • лукс-
  • строеж-
  • нови хан

По-малко от месец остава до новия сезон на VIP Brother. Разбира се, основната задача на продуцентите е да съберат такъв микс от известни личности, които да приковат зрителите пред екрана. В този сезон обаче се залага и мястото на действие. Къщата на VIP Brother ще е луксозно изпълнение. Строежът на сградата, чиято разгъната застроена площ е 700 кв.м, вече започна. Освен, че ще бъде дизайнерски издържана, тя ще е и екологична. Новата къща ще разполага с две спални, три бани, кът за пушене, фитнес зала и зимна градина.

Имотът, който се намира в Нови Хан, трябва да бъде завършен до началото на следващия месец. За целта над 150 работници работят денонощно. „Това, което строим, е супер луксозна сграда, от една страна, и телевизионен декор - от друга, защото всичко трябва да се съобрази с камерите, операторите и режисьора и да изглежда добре на екран. Едновременно с това обаче трябва да бъде модерно и приятно за живеене, защото за два месеца комфортът им винаги е бил приоритет за нас", обяснява пред в-к „Стандарт” Кирил Якимов, управител на фирмата поела строежа.

 От 2004 г. досега, Нова ТВ е излъчила общо осем сезона – четири сезона Big Brother, три VIP Brother и един сезон Big Brother Family. Предстоящият сезон, който ще включва две издания, ще бъде девети поред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 братът

    0 0 Отговор
    Истинска новина от раздел имоти!
  • 2 ..........

    0 0 Отговор
    Обявете цена да я плащам сега като ново строителство,че ония дето ще влизат ще я о.ерат и после не могат я продаде.
  • 3 Малък Петко

    0 0 Отговор
    Абе,Кириле,защо не даде на випаджиите сами да я строят тая сграда!Тъкмо и те щеше да направят нещо за България,като отец Иван,в Нови Хан и реалитито щеше да е истинско.