Last news in Fakti

25 Август, 2012 13:29 1 769 1

Мадона си купува вила в Рим

  • мадона-
  • вила-
  • рим-
  • италия-
  • лукс

Имението, което Мадона си е харесала, се намира на Авентинския хълм и носи името вила „Глицини”. Четириетажната сграда е построена през 20-те години на миналия век, но въпреки това е в отлично състояние. Разполага с парк от 1300 кв.м. Къщата е с 10 спални и 7 бани. Най-ценното на имението обаче е забележителната гледка, която се разкрива към Рим. Всичко това струва почти 12 млн. EUR.

Вила „Глицини” е разположена в престижен и тих район на италианската столица. Цените на имотите тук започват от 9000 EUR/кв.м и се определят в зависимост от това кога е построен имотът и дали разполага с парк. Тъй като повечето сгради са построени преди повече от 100 години, състоянието на имота също е от значение при определяне на цената му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 koko

    2 1 Отговор
    това си мисля че е последното нещо което вълнува българина, като се има в предвид мнозинството в какво положение е.