Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 19:03 7 291 10

Български медии разкриха новата луксозна вила на Зоран Заев

  • северна македония-
  • зоран заев-
  • къща-
  • халкидики

Зоран Заев е купил истински замък в Халкидики

Българските портали "Big5.bg" и "Afera.bg", медии, които преди разкриха най-големите скандали около премиера Бойко Борисов и предизвикаха масови протести в България, публикуват снимки, за които твърдят, че са от вилата на македонския премиер Зоран Заев, пише македонският сайт Infomax.

Според "Big5.bg" Зоран Заев е купил истински замък в Халкидики в Северна Гърция. Според българския портал вилата се намира в затворения луксозен комплекс "Вили Агнати", на първа линия на брега.

През 2018 г. гръцкото онлайн издание "News.in" съобщи за имота на Заев в Халкидики, но тогава това беше триетажна къща, където в Неа Мудания, както тогава съобщаваха гръцките медии, Заев често приема гостите си от всички краища света и често гости от Косово и Македония.

Според местното население, съобщава "Big5.bg", последният път Заев е бил в крепостта си на Халкидики преди няколко месеца - по-точно през август т.г. Местните медии твърдят, че къщата е регистрирана на името на фирмата на брата на Зоран Заев - Вице Заев.

В затворения комплекс "Вила Агнати" има още четири вили като тази на Заеви, но нито една от тях няма собствен частен басейн като вилата на македонския премиер.

И четирите вили са разположени на първия ред, на плажа, но са скрити от континента и могат да се видят само от морето. Вилата на Заев, пише "Big5.bg", може да бъде забелязана само ако знаете коя вила търсите сред гъстата растителност, която служи за скривалище от любопитни очи.

Новото имение на Заеви се намира в самия край на Касандра, който е първият от трите клона на полуостров Халкидики. Къщата се намира в близост до новия бар хотел и морски комплекс "Miraggio" точно срещу Ситония.

Според местното население, съобщава "Big5.bg", Заев прекарва поне един месец в тази част на Гърция всяко лято.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готи

    46 8 Отговор
    Оставете Заев намерете парите на Боко!
  • 2 Бат Бойко нощния бандит

    43 4 Отговор
    Със Зайо сме съседи
  • 3 Behemoth

    30 2 Отговор
    Е няма да изостава от своя приятел Бойко...
  • 4 Нека оставим

    12 13 Отговор
    Заев, да се опр макетата с него. Неговата държава е по подредена и по малко корумпирана от нашата, тя е и много по човешки и добронамерено ориентирана към своте граждани!
  • 5 Потребител

    16 1 Отговор
    Абе тази мис гащи беше там от пограничните селца, като нищо да я споделят между Халкидики и Барселона.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ВлaдoЧepнoземск

    5 0 Отговор
    Зoки Зaeкoт е северо-шиптарският юго-комунярски мафиотски ОРТАК на БКП-мутро-милиционерския кapyцap-кoчияш, гaвaзин-копои и мacажиcт-тeляк БОКо тиквата! И двамата са номенкалтури (съдрани кaпyти-презервативи) на Държавния департамент, ЦPY и контрабандните мафиотски банди на Балканите (УБДА-сръбски, косоварски, черногорски, шипратски, БКП-милиционерски и ДС-патриотарско-БЗНС-цигaнcки)! Нема само БОКо и ДС-Ванче гюфто-казарменият КОМИСИОН караПрас да има скрити луксозни резиденции, тризонети, кръчмета и бардаци по баровските дестинации на името на братя, сестри, бащи, майки, дъщери, синкoвци, кoпeлдaци, брадчеди, баджанаци, шуреи, сватове, любовници (от двата пола!), ..... ! Oчаквам в най-скоро време да се публикуват имената, ЕГН, адресите на ВСИЧКИ македонци, които измамнически са си купили БГ-паспорти от ДС-Ванче караПрас!
  • 9 Баничкаров

    2 1 Отговор
    Акъде е вилата нна БОЙКО ЗАЕВ
  • 10 Маке

    1 4 Отговор
    Да се запитаме, кой има интерес от омаскаряването на Зоран Заев ? Не са ли това сили, които искат да попречат на РС Македония да поеме по пътя на евроатлантизма ? По това ще ги познаете, тези, които друг им дава пара за фалшивата свирка.