Last news in Fakti

28 Ноември, 2012 14:16 9 043 15

Роби Уилямс шокиран от цените на имотите

  • лондон-
  • великобритания-
  • роби уилямс-
  • цени

„Струвам 124 милиона EUR, но даже мен ме ужасяват цените на недвижимите имоти в Лондон”, казва Роби Уилямс. 38-годишната звезда оглежда имоти в райони като Холанд Парк и Челси, след като през септември му се роди дъщеря. Независимо че със съпругата си притежават имение на стойност 10 млн. EUR в графство Уилтшър и апартамент в Бевърли Хилз, желанието им е да се установят в центъра на британската столица.

Лондончани вече свикнаха да си намират трудно жилища, но Уилямс призна, че цените на имотите са „астрономически” и „плашещи”. Това се отнася не само за самите жилища, но и за гаражите и паркингите, чиято цена варира от 310 000 до 620 000 EUR.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 клуб

    1 2 Отговор
    урааа, роби уилямс като не си купи в лондон, ще дойде да си купи в малинова долина , урааа духайте братя пак да надуем балона
  • 2 Селтак Алчен

    4 1 Отговор
    Не няма да си купи в Малинова Долина и зарад туй в София ша станат по 200 е/м2.
    Нал тъй?

    Коментиран от #3

  • 3 спукано балонче

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Селтак Алчен":

    не сама за това, но и защото народа работи за 200 евро и то ако намери работа и защото повече от половината от имотите на пазара във всяка европейска държава ще бъдат обявени за негодни за обитаване
  • 4 аз

    1 1 Отговор
    :)))) Тука има професионалисти в бранша и ще му обяснят как трябва да купува на всяка цена!!!
    Даже е закъснял, защото цените почвали да растат! :))))))))
  • 5 купувайте братя

    0 1 Отговор
    У нас цените не са спирали да растат. Не вярвайте на статистиките. Цените се покачват главоломно! Вече почти всичко е разпродадено, последен шанс народе!
  • 6 bubblehead

    1 1 Отговор
    На Роби Уилямс може да му е скъпо , но нашите български вежди им е евтино ( в Лондон де, не в София) и само да продадат гарсониерата в Люлин и ще търтят да инвестират в централен Лондон ама пустата гарсониера не се продава ... Инак хубаво стана че се сринаха цените ( пусти да опустеят дано!) с 50% у нас ама, па пусто сега нищо не се продава ... ха-ха-ха!
  • 7 аз

    1 0 Отговор
    Ти с "копи и пейст" ли пишеш, че все едно и също се получава от писанията ти!?
    Полудяваш ли!? С кой се сравняваш в момента!?
    Понеже си "бизнесмен" и ги знаеш много нещата обясни му на човека, как се качват цените на имотите пък може и да те назначи за финансов съветник :))))
  • 8 аватар

    1 0 Отговор
    "за гаражите и паркингите, чиято цена варира от 310 000 до 620 000 EUR"
    пари дадени на вятъра


    но не е луд този който яде баницата а този който я дава
  • 9 1243456

    1 0 Отговор
    Щом човек като Уилиамс се шокира си мисля ,че е врема на спекулантите да им светне огромната червена лампа!
  • 10 аз

    0 0 Отговор
    Как така че то покачването предстои!!!!
    Питай АХХХ, куку, балона, 1111, и други подобия на имотни експерти!
    Те ще ти кажат!!!!!!
    :)))))))))))))

    Коментиран от #12

  • 11 Bossman

    1 0 Отговор
    Лондон предлага добри възможности за бизнес и затова и цените на имотите са високи.
  • 12 bubblehed

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "аз":

    Азко , някъде престои едно другаде друго... В Лондон говорим за средни цени на имотите от 10 000 евро/м2!!! В центален Лондон до 22 000 евро/м2!!! Не отделни имоти а цели квартали със средна цена от 22 000 евро/м2!!! За това е изумен тоя агент ( Между другото какъв е тоя Роби Уилямс !? Знам, знам предварително не ми казвайте колко съм прост щом не го познавам тоя ... ха-ха-ха! ) Докато в скъпата София говорим за средни цени едва 700 евро/м2!!! Я се сети сега каква е посоката дали София върви към Лондон или Лондон към София в тоя свят . Нека оставим на страна въпроса дали София ще стане Лондон , естествено че няма да стане, но поне един Лисабон , Братислава или Виена не ни мърда ако питаш мен... Реалноста е че цените в дългосрочен план и в София и в Лондон вървят по един път в една и съща посока но нашата скорост се полага да е по-висока , поне ако имаше нормални субекти на имотния пазар де... Да не ви дава Господ на веждите да дойдат някой по-нормални на нашия имотен пазар например руснаците или араби ( тия по мои наблюдения също са по-ларж от наши вежди ) Изводите от учудването на Роби Уилямс всеки сам за домашно.
  • 13 scissor

    0 0 Отговор
    Р. Уилямс е известен със стиснатостта си , нима не може да отдели
    7-8 милиона като иска да живее в центъра . Лиъм Галъхър от Оейзис си построй къща в северен Лондон на съвсем добра цена / за да бъде по близо до магистралата за Манчестър - родният му град.
  • 14 lol

    0 0 Отговор
    чудя се след 20 год. с 20 нули ще са??,,,Колко ли ше струва един имот в центъра н а големите мегаполиси..може би наистина трява да си бандит з а д а си купиштакъв или в карайна сметка отче от висшия клир..хахахах
  • 15 аз

    0 0 Отговор
    балоне, ти чакай цените да порастат, но да не стане така, че внуците ти да ги дочакат!!!!