6 Февруари, 2013 13:42 1 683 1

Увеселителен парк на мястото, където убиха бин Ладен

  • увеселителен парк-
  • бин ладен-
  • убийство-
  • пакистан

Пакистан е готов да похарчи 30 млн. USD, за да изгради увеселителен парк на мястото, където американските спецслужби убиха Осама бин Ладен. Предвижда се центърът да включва аква- и зоопарк, поле за мини голф, зона за бързо хранене и център за парапланеризъм. По този начин властите целят да привлекат повече туристи в провинция Хайбер-Пахтунхва.

Къщата, в която се укриваше Терорист №1 беше разрушена по заповед на пакистанските власти. Първоначално идеята е била там да се направи парк, но чиновници са се опасявали, че той може да известен сред местното население като „Парка на Осама”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алко

    0 0 Отговор
    Сега ще е увеселителния парк на Осама.