Last news in Fakti

7 Октомври, 2021 10:42 4 971 7

Германски софтуерен гигант с голяма инвестиция в София

  • sap-
  • офис-
  • софия

SAP купи Park Lane Office Center

Германски софтуерен гигант с голяма инвестиция в София - 1

Германският софтуерен гигант SAP купи офис сграда Park Lane Office Center в София. Сградата се намира в района на Хладилника-Витоша, в непосредствена близост до метрото. Разгънатата застроена площ на сградата е 34 800 кв.м и е проектирана с най-високите международни стандарти, включително за устойчивост. Устойчивите сгради целят повишаване на енергийната ефективност чрез използване на еко-съобразни строителни материали и системи. В резултат на това се намалява въздействието върху околната среда, в това число и въглеродния отпечатък, както и текущите разходи. Офис център Парк Лейн е кандидат за сертификата за устойчивост LEED PLATINUM.

Служителите на SAP в България да се преместят в новата офис сграда в края на 2022 г. Към момента компанията разполага с три офиса на различни локации в София. Работните пространства в сградата ще бъдат проектирани спрямо новата концепция за гъвкава работа (Flex work), на която SAP залага за в бъдеще. Това е модел, който включва комбинация на работа и от офиса, и отдалечено, базиран на взаимно доверие. Така ще може да се постигне оптималният баланс между работа и личен живот, а това ще позволи на служителите да дават най-доброто от себе си. Офисите следва да осигурят максимално добри възможности за съвместна работа и креативност.

Германски софтуерен гигант с голяма инвестиция в София

Германски софтуерен гигант с голяма инвестиция в София

Германски софтуерен гигант с голяма инвестиция в София


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    11 0 Отговор
    Явно като си купувам апартамент или къща ИНВЕСТИРАМ в общината или в предишния собственик 😃😃😃😃
  • 2 Реалист

    25 1 Отговор
    Браво на САП, сега ще закрият губещите представителства, като в Ирландия например и ударно ще назначават в София
  • 3 Некой си

    23 5 Отговор
    Ей сега вече икономиката ни ще тръгне на гръм. А те икономистите дет тръбят ,че средната класа прави държавата да си заврът теорията там де слънце не вижда. От тук насетне всички - програмисти милионери,туй заводи и фабрики за клетите прошляци кат Китайците. На Ганьо му е отредено да е програмист милионер,без земеделие,животновъдство,производство ,той ще си кликва на клавиатурата и хоп всичко ще се случва. Боже,Боже кви малоумни времена доживяхме.

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Дам

    12 2 Отговор
    Сериозна компания е САпП... Успехи
  • 5 Знайко

    7 6 Отговор

    До коментар #3 от "Некой си":

    Едното не пречи на другото. Аз съм мениджър в ИТ компания и имам фермата ;)

    Коментиран от #6

  • 6 Ловец на зайци

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Знайко":

    За кво бе заек.За койнчета ли.
  • 7 Komapak

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Некой си":

    Абсолютно прав си. Ненормални времена дойдоха. Няма да раблтим, нали има китайци и ще дебелеем в къщи... 😀