Last news in Fakti

25 Януари, 2022 13:21 1 884 0

В отговор на новата реалност: българското мебелно бизнес изложение се трансформира в ЕКСПОМЕБЕЛ

  • експомебел-
  • иец-
  • мебели

От 30 март до 2 април, в Интер Експо Център, форматът представя тенденциите и визиите при обзавеждането, дизайна и интериорния текстил

В отговор на новата реалност: българското мебелно бизнес изложение се трансформира в ЕКСПОМЕБЕЛ - 1

Това е събитието, на което откриваме тенденциите в обзавеждането и дизайна и се подготвяме за новите трендове. Това е платформата за развитие на бизнес, събираща производители, доставчици, дистрибутори и визионери. Това е изложение ЕКСПОМЕБЕЛ, познато доскоро като „Светът на мебелите“. В епохата на новата действителност организаторите са взели смелото и визионерско решение форматът не просто да бъде съхранен, а развит и надграден. Крайният резултат предстои да видим съвсем скоро – от 30 март до 2 април.

ЕКСПОМЕБЕЛ стъпва върху стабилната основа на предшественика си. Организаторите ще развиват платформата в унисон с новата действитерност, обвързана пряко с интерактивността, хибридните канали на представяне и комуникация и високата добавена стойност на професионалните съпътстващи събития.

От 30 март до 2 април ЕКСПОМЕБЕЛ ще предостави платформа за представяне на трендовете при обзавеждането за офиса, хотела и дома. Вниманието спира върху корпусните и тапицираните мебели, интериорния текстил, масите, столовете, офис и градинските мебели, матраците и подматрачните рамки, интериорните и екстериорните решения. Организаторите – Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелна промишленост (БКДМП) ще продължат да развиват ЕКСПОМЕБЕЛ като международен формат. Потенциалът си изложението доказа на последното издание, събирайки участници от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Турция и Украйна и посетители от цяла Европа.

Изложбена симбиоза

Максимално много контакти в различни икономически сектори. Всичко това ще даде на участниците и посетителите тяхното присъствие на ЕКСПОМЕБЕЛ от 30 март до 2 април. Допълнителна възможност ще предоставят паралелно провеждащите се формати на изложение Архитектурно-строителна седмица и АТЕСТ Експо. Определяна като „барометър на строителния сектор“, Архитектурно-строителна седмица ще събере строителния сектор, а пилотното издание на АТЕСТ ЕКСПО, благодарение на Асоциацията на търговците на едра строителна техника (АТЕСТ), ще ни запознае с най-новите предложения при едрата строителна техника и строителната механизация.

„Организацията на ЕКСПОМЕБЕЛ тече на пълни обороти“, коментират организаторите. Желаещите да участват компании все още могат за заявят своя щанд, а посетителите могат да се регистрират онлайн, с което получават възможност за еднократен свободен вход.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА