Last news in Fakti

11 Февруари, 2022 13:07 1 467 2

Изложение за имоти, кредитиране и инвестиции ще се проведе у нас в началото на април

Immobilia Bulgaria 2022 ще представи на едно място възможностите за покупка на жилище в София и водещите ни курорти

Единственото у нас изложение за жилищни имоти и инвестиции – Immobilia Bulgaria 2022, ще представи на едно място проекти на строителни компании, агенции, международни инвеститори, кредитни консултанти и проектанти.

То ще се проведе на 01 и 02 април /петък и събота/,

от 10:00 ч. до 18:00 ч. в Grand Hotel Millennium Sofia, а входът за посетители ще бъде свободен.

„Предлагането на имоти расте, а клиентите инвестират много време за проучване на възможностите, затова искаме на Immobilia Bulgaria да дадем възможност на страните да се срещнат и да преговарят активно в рамките на няколко часа.”, коментира Ивайло Жеглов, управител на „Експо Тим", организатор на изложението. “Сред основните ни критерии за избор на изложители е сигурността за клиентите. Това ще бъде форум, който ще обединява работата на лидерите в сектора и ще гарантира професионално презентиране на всеки продукт. Като организатори ще създадем оптимални условия и подходяща атмосфера, в която изборът и покупката на желания имот да се превърнат във вълнуващо събитие.”

Площта на изложението е предвидена за участие на 25 изложители, като сред потвърдилите участие вече са BLD, Luximmo, Stonehard, КРЕЕ – СОФИЯ, АДРЕС Недвижими имоти, ИВИС-ПРОЕКТИРАНЕ И ДИЗАЙН ООД, ЕКСТРАВАГАНС ДИЗАЙН ЕООД, СИТИБУЛ ООД. Събитието се очаква да привлече хора от цялата страна, като перспективата е в бъдеще да се превърне в международен форум. В програмата на изложението е включена конферентна част, на която ще бъдат проведени дискусии между водещи специалисти в областта на недвижимите имоти, кредитирането и инвестициите.

На форума изложителите ще представят своите най-атрактивни оферти в пакет с възможност за осигуряване на финансиране, промоционални възможности за довършителни работи и редица технологични решения за дома.

ЗА ОРГАНИЗАТОРА:

„Експо Тим” ООД има над 20 години опит в провеждането на изложения, конкурси и представяне на България в различни международни прояви. Сред събитията, реализирани през годините, са MOTO EXPO за мотоциклетната индустрия, туристическите изложения в Бургас, GOURMET SALON. Компанията е съорганизатор на Автомобилните салони в София, Варна, Бургас и Пловдив. „Експо Тим” си партнира с Националната лозаро-винарска камара в България, Международен панаир Пловдив, Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, Община Бургас, Министерството на земеделието и горите, редица частни, държавни и общински дружества и институции.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спас

    3 1 Отговор
    Значи работата не им върви. Един продукт който много се рекламира или е боклук или не се търси. Аз лично няма да ида да ми говорят глупости и да ме лъжат.
  • 2 ЯЗЪК

    0 0 Отговор
    Дали на този семинар ще присъства и ББорисов ? Че има доста чекмеджета при това пълни. Рисковано е да му стоят в спалнята. Виждате , че даже някаква си Мата Хари дори влезе необезпокоявана да ги снима и тършува. А на семинара ще получи съвети за инвестиция. Все ще му е от полза. А да ги закопае в двора в Банкя - полза няма !