Last news in Fakti

19 Март, 2022 09:21 4 241 4

Търсят купувач на луксозен имот за 26 млн. USD

  • бевърли хилс-
  • сащ-
  • имение-
  • продажба

Бизнесменът Гeнaдий Moшĸoвич е продал имението си през юли 2021 година

Търсят купувач на луксозен имот за 26 млн. USD - 1
Снимка: Shutterstock

Руският предприемач и управител на компанията Моѕсhаnkо Іnvеѕtmеnt Grоuр – Гeнaдий Moшĸoвич, е продал имението си в Бевърли Хилс през юли миналата година. Компанията му е известна със строителството на тематичен парк на стойност 4 млрд. USD. Увеселителният комплекс е построен до Москва през 1998 г.

Новият собственик на имението е местен предприемач, решил да остане анонимен. Той обаче е решил по-малко от година след като е купил имота, да се раздели с него срещу сумата от 26 млн. USD.

Луксозното имение е построено през 1974 г. Основната къща разполага със 7 спални, 13 бани и 6 камини. Таваните на помещенията са високи, а подовете са от естествено дърво. Новият собственик ще получи също така басейн и къща за гости. Последната се състои от 3 спални и 2 бани, собствена кухня, трапезария и дневна.

Сауна, фитнес, баскетболно игрище и винарска изба, гараж за 3 коли и 10 открити паркоместа също ще са на разположение на новия собственик.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    3 8 Отговор
    От руснаци не купувам

    Коментиран от #3

  • 2 фАНТОМасс

    3 2 Отговор
    Това колко чекмеджета / от Бойковите / прави ?
  • 3 King For a Day

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Киро":

    А от мис Бикини в Барселона ще посмееш ли ?
  • 4 малее

    0 0 Отговор
    Дамаджаната как я е пропуснал 20тото имения