Last news in Fakti

3 Юни, 2013 09:03 47 779 5

10-те най-тузарски имота на пазара за май 2013-а

  • imot.bg-
  • лукс-
  • тузарски имоти-
  • къщи-
  • жилища

Предлагането на луксозни къщи в района на София надвишава с четири-пет пъти това на жилища. Към момента преобладаващата част от малкото предлагани елитни апартаменти могат да се намерят в квартал Лозенец, сочи справка в сайта imot.bg. В районът около Докторски паметник и Изток също се оферират луксозни жилища. Над 300 са елитните къщи в района на столицата на цени над 600 000 EUR. Най-скъпият имот от този тип остава къща разположена на бул. „Цариградско шосе” в близост до Орлов мост – 7 100 000 EUR.

Ето и 10-те най-интересни предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg и от сайта за безплатни обяви на частни лица - Bazar.BG:

1. Евксиноград (Варна) – 425 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е с разгъната застроена площ 311 кв.м и се намира в затворен комплекс, разположен на 7-8 км от центъра на Морската столица. Имотът е луксозно обзаведен и разполага с огромна тераса от 85 кв.м. На разположение на собствениците на апартаменти в комплекса са барбекю, басейн, подземен паркинг.

2. Център (Бургас) – 339 104 EUR (виж повече)

Мезонетът се намира в нова луксозна сграда в центъра на Бургас. Разгънатата му застроена площ е 172 кв.м. Състои се от 3 спални, хол с камина, трапезария с кухня, 2 бани с тоалетни, тоалетна, мокро помещение, дрешник, гардеробна стая. Към апартамента има градина.

3. Изток (София) – 950 000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 800 кв.м и е разположена върху парцел от 330 кв.м. В момента първият и част от втория етаж са обособени като център за красота. На третия и четвъртия етаж са разположени четири броя двустайни напълно обзаведени апартаменти и един мансарден, със самостоятелен вход, отделен от останалата сграда. Сградата има възможност за надстрояване.

4. Лозенец (София) – 650 000 EUR (виж повече)

Мезонетът е на три нива и е с площ 450 кв.м. Изпълнен е по дизайнерски проект. Първото ниво представлява обширно светло пространство с обособени дневен кът, трапезария, кухня, билярд, работен кът, гардеробно и баня с венецианска мозайка. Спалните на второ ниво са обширни по 30 кв.м с прилежащи бани с джакузи, сауна и инфрачервена кабина. Има възможност за обособяване на допълнителни стаи.

5. Морска градина (Варна) – 735 000 EUR (виж повече)

4-стайният апартамент се намира в луксозна сграда със собствен озеленен двор, фитнес салон с джакузи и сауна, охрана и контролиран достъп. Апартаментът се намира на 3 ти етаж, с РЗП- 300 кв.м и е един от малкото в сградата с директен изглед към морския бряг. Към апартамента има и два подземни гаража по 27 кв. м. Разпределение: входно антре, кухня, две спални, две бани-тоалетни, съблекалня, фамилна стая, трапезария, работно помещение, мокро помещение, складово помещение, две тераси с прекрасен панорамен изглед към морето.

6. Център (София) – 7 100 000 EUR (виж повече)

Триетажната къща е с площ 1050 кв.м и се намира в близост до Орлов мост. Имотът е строена като малък дворец с конфигурация, която позволява да се развият най-различни концептуални решения, в зависимост от предмета на дейност на купувачите. Височината на помещенията е 4.50 метра. Тя е паметник на архитектурата с местно значение. Има идеен проект за дострояване и надстрояване и може да стане с разгъната застроена площ до 5000 кв.м.

7. Център (София) – 1 280 000 EUR (виж повече)

Четириетажната къща е с топло- и хидроизолация. Площта й е 600 кв.м. Помещенията са с алуминиеви радиатори, прозорците – с PVC дограма. Във всяка стая има климатик. Имотът разполага с няколко паркоместа.

8. Гео Милев (София) – 700 000 EUR (виж повече)

Четиристаен апартамент с уникална панорама. Разгънатата застроена площ на имота е 551 кв.м. Състои се от три големи спални с бани дрешник сервизно помещение. Отоплението е на ТЕЦ. Новият собственик има възможност да завърши апартамента според своите изисквания.

9. Остромила (Пловдив) – 750 000 EUR (виж повече)

Луксозната къща е построена върху терен от 1 декар. Разгънатата й застроена площ е 1000 кв.м. Имотът се състои се от три просторни апартамента, с южно изложение и с прекрасна гледка към Родопите; сутеренна зала с многофункционално предназначение; два магазина; 1 гараж и 6 паркоместа. 

10. Морска градина (Варна) – 650 000 EUR (виж повече)

Апартаментът се намира на третия етаж в нова луксозна сграда. Площта му е 395 кв.м. На първото ниво има три спални с тераса и баня. Входът на жилището се намира на второто ниво, където са разположени: антре, дневна с кът - зимна градина и кухня, спалня, баня, просторна тераса с гледка към зеленината на Морския парк и морето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vladimir Yosifov

    0 0 Отговор
    7. Център (София) – 1 280 000 EUR
    ---
    Моля, кажете няколко думи за мястото .
    Престижно, комуникативно, тихо, в центъра, красива гледка, добър район, метростанция наблизо и ... ?

    Колеги, това не е магазин за плочки и тухли четворки .
    Това е имот, а за имоти е важно МЯСТОТО !!!
    Пише го в учебниците .
    Успех !

    Коментиран от #2

  • 2 1111

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Vladimir Yosifov":

    Ти би ли поискал 2000 Е/м2 за къща с гипсови фонтанчета и парапетчета строена(или осн. ремонтирана) вероятно през 90-те год ? А че е на комуникативно място спор няма...на една от снимките се вижда и релсов път...има възможен подход към имота дори с дрезина...Мое лично мнение е,че къщата не притежава стил за тази цена....Еветуално парцела би могъл да заинтересува някого след време...

    Коментиран от #3

  • 3 Vladimir Yosifov

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "1111":

    След време ?
    Страхотно !
    Бул. Цар Борис ІІІ / Борис 3, както го пишат някои / не е тузарско място и през този век няма да бъде .

    Коментиран от #4

  • 4 1111

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Vladimir Yosifov":

    И като стана дума за тузарско място,давам пример...: Преди около 2мес. при разходка в центъра(на София) видях около 8-10 души да облицоват с добре шлифован варовик ресторант ,,Кристал"...(може би половин София се е изпоженила в него)...Без да се притеснявам попитах едно от момчетата кой е новия собственик на ресторанта.А той ме изгледа с тъжен поглед и каза: Какъв ресторант бе,пич..Това ще бъде АПАРТАМЕНТ ?!?!?!?!?!?!?!?!?...Ако това е вярно,любопитен съм за твоето мнение...
  • 5 Kuku Kukov

    0 0 Отговор
    Хм, Йосифов. Точно тази къща не е баш "супер лукс" и си на на 95% прав! Обаче остават едни 5%? Отсечката между Павлово и Княжево е отлично разположена (южната част) застроена е от край време с хубави къщи, трафикът по-булеварда спадна значително (няма камиони) и си е добър и скъп квартал......? Апропо: Парцелите по цялата отсечка от жк Хиподрума та чак до Княжево отдавна са продадени....още 90 те години!