16 Април, 2004 00:00 467 0

Новодомците остават в жилищата си, без да доплащат

  • владимиров
Всичките 7 новодомци в МС ще останат необезпокоявани в евтините си жилища, тъй като областната управа не е задвижила процедура по доплащането им. Това стана ясно от изказване на губернатора на София Росен Владимиров.

Не правим нови оценки на продадените ведомствени апартаменти в МС, защото няма разпореждане на премиера Сакскобургготски, обясни Владимиров.

Как да няма разпореждане на премиера, аз лично съобщих за него на 12 март, изуми се правителственият говорител Димитър Цонев.

Дори жълтата депутатка Гадар Хачикян, която пожела да върне на държавата жилището от близо 100 кв. м, продължава да живее в него. Министерският съвет трябва да реши да развали сделката с Хачикян, каза обласният управител. Той самият вече бил върнал жилището си от 160 кв. м в "Овча купел", където обаче остава да живее под наем. Владимиров реши да се раздели с имота, след като парното му се спука и се наложи скъп ремонт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА