Last news in Fakti

21 Април, 2004 00:00 482 0

Събарят шест обекта на Златни пясъци

  • върху зелени площи
6 обекта в Златни пясъци, строящи се върху зелени площи, са спрени и Районната Дирекция за национален строителен контрол трябва да разпореди тяхното събаряне. Това заяви вчера пред журналисти шефът на дирекция "Осигуряване и опазване на обществения ред" в общината Павлин Павлов.

На търговските обекти, градени направо върху зелени площи, е съставен констативен акт за незаконно строителство по Закона за устройство на територията. Става въпрос за магазини, ресторант и пицария. Актовете са връчени на собственика- "Златни пясъци". До петък хотелите "Гладиола", "Сънрайз" и "Атлантик" трябва да оградят строителните си площадки, за да не бъде спряно строителството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА