Last news in Fakti

22 Април, 2004 00:00 372 0

20 хотела не са узаконени в Слънчев бряг

Двадесет хотела в Слънчев бряг все още не са узаконени, съобщи шефът на дирекцията за строителен контрол в Бургас Веселина Драганова. Курортът, чиито хотели вече са над 150, беше една от горещите точки на незаконно строителство в областта след старта на приватизацията.

Неизрядните обекти общо с хотелите са около 50, уточни Драганова. Тя предупреди, че нарушителите освен с глоби ще бъдат наказани и със спиране на ток и вода, ако не внесат необходимата документация в Дирекцията за строителен контрол. Кметът на Несебър предупреди, че общината няма да издава лицензи на фирми, които години наред не предприемат мерки за въвеждане в експлоатация на обектите си. От 1 май се преустановява издаването на строителни разрешения. Тежките строителни машини трябва да бъдат изкарани от комплекса на 12 май.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА