Last news in Fakti

11 Февруари, 2014 19:13 894 1

Спряно е действието на ОУП на Царево

  • царево-
  • оуп-
  • заповед-
  • михайлова

От днес е спряно реализирането на Общия устройствен план на община Царево. Процедурата е спряна със заповед на министъра на околната среда и водите Искра Михайлова до провеждането на процедура по Изменение на ОУП на цялата територия на общината.

Причините за спирането са няколко. Едната са гражданските протести, а другата е писмо от Брюксел. Също така писма от граждани, които искат да строят, както и такива от неправителствени организации, обясни министър Михайлова причините за издаването на подобна заповед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диана Красимирова

    0 0 Отговор
    Дали са доволни Тома Белев и компания? Сложиха прът в развитието на цял един регион. Обрекоха на глад стотици семейства. И това не е за първи път. като има такива казуси, питайте местните. Те най-добре ще решат.