Last news in Fakti

13 Февруари, 2014 16:05 820 0

Измамници събират членски внос от името на КСБ

  • ксб-
  • измама-
  • членски внос

В последно време се наблюдава зачестяване на сигналите за това, че субекти, които се представят от Камарата на Строителите в България, издават фактури за плащане в брой за регистрация и годишно обслужване от  Централния професионален регистър на строителя (ЦПРС). От Камарата припомнят, че заплащането става единствено и само по банков път по сметка на КСБ след принтиране на платежно нареждане от електронната система на Регистъра.

От ръководството на Камарата вече са подали сигнал до компетентните органи. Изпратено е и писмо за предупреждение за измамата до всички областни представителства, за да бъдат информирани строителните компании от цялата страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА