Last news in Fakti

26 Февруари, 2014 10:37 2 354 0

Седмичен наем от 54 500 EUR

  • one hyde park-
  • лондон-
  • великобритания

Седмичният наем на суперлуксозно жилище може да достигне 54 500 EUR. Става дума за имот в елитния лондонски квартал One Hyde Park. Преди да наемете подобен апартамент трябва сериозно да помислите. Все пак на месец ще трябва да плащате 236 000 EUR, сума срещу която може да купите едностайно жилище в британската столица. А с наема за една година може да се купи къща в някои от предградията на Лондон.

Апартаментът, който е с пет спални, е разположен на цял етаж. От всички помещения има изглед към парка. „Имотът е подходящ за хора, които са склонни да правят пищни сбирки. Разполага с официална приемна зала с балкон с изглед към Хайд парк и езерото Серпентин“, обяснява предимствата брокер. Всичко това е допълнено с домашна кинозала, голяма кухня, чието оборудване е от луксозната марка Gaggenau. Със същия висок стандарт са оборудвани и останалите стаи – спални, гостни, гардеробни и бани.

One Hyde Park предлага безпрецедентна гама от услуги и удобства, които са поверени на луксозната верига хотели Mandarin Oriental“, допълват анализатори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА