20 Септември, 2024 09:15 2 360

Къща в нов луксозен комплекс на цената на апартамент

Напредва изграждането на новия жилищен комплекс „Банкя Хил Резидънс“

Къща в нов луксозен комплекс на цената на апартамент - 1

Малко са местата край София, които се радват на непрекъснато нарастващ интерес от хората, търсещи нов дом или инвестиция. Кокетното туристическо градче Банкя днес е притегателен център както за кратки посещения, така и за постоянно живеене. Предимствата на Банкя са безспорни - природните дадености на града привличат жители и туристи от десетилетия с уникалния си лечебен климат и лековитите извори. Градът е известен с богатата си зеленина и невероятно чист планински въздух, а близостта до планините дава възможност за достъпен екотуризъм и разходки. Банкя е район на Столична община и предлага изключително бърз и удобен достъп до София, включително с градски транспорт. Нещо повече, градът успя да избегне масовото хаотично презастрояване, характерно за други крайградски райони, което го прави още по-привлекателно място за живеене.

Най-големият жилищен проект на Банкя - Банкя Хил Резидънс, се вписва изцяло в общата концепция на града за нискоинтензивно застрояване и акцент върху зеленината и природата. Той включва близо 70 кокетни самостоятелни къщи с двор в район с изключително чист въздух и красива природа. Разположен е в най-високата част на града, която разкрива впечатляваща гледка към три планини – Стара планина, Люлин и Витоша. Комплексът се позиционира успешно в сегмента на луксозни жилища от среден размер, което ги прави практичен и достъпен избор за много инвеститори и семейства. Размерът на къщите в Банкя Хил Резидънс дава възможност на клиентите да придобият имоти с външни пространства, паркоместа, гаражи и сутерени на цената на съпоставими градски тристайни апартаменти, което прави инвестицията изключително достъпна и привлекателна. Жителите на комплекса имат на разположение редица удобства като зони за отдих, детски площадки, спортни игрища, споделено работно пространство, ресторант, зелени площи и денонощна охрана.

Къща в нов луксозен комплекс на цената на апартамент

Отличително предимство на комплекса е амфитеатралното разположение на терена, което дава привилегията на обитателите на всяка една къща да се наслаждават на невероятна панорамна гледка към три планини. Концепцията на комплекса залага на пълната самостоятелност на всяка отделна къща и за разлика от други подобни комплекси, тук няма да срещнете редови къщи и блокове. Строителството е луксозно, висок клас материали и стилна архитектура, а къщите предлагат усещане за простор и светлина, благодарение на френските прозорци и високите близо 4 м. тавани. За разлика от повечето новостроящи се обекти в покрайнините на София, всички имоти от комплекса ще бъдат включени в градската канализационна мрежа, осигурявайки екологично чиста среда за жителите му. В непосредствена близост е предвидена спирка на градския транспорт до гр. София и за Банкя. Комплексът се вписва напълно в духа на туристическото градче Банкя, където на разположение на живущите са и всички услуги и обществени обекти в Банкя – супермаркети, басейни с минерална вода, търговски обекти, здравни и учебни заведения, паркове и други. Така за разлика от повечето крайградски дестинации на столицата, животът в Банкя може да е напълно независим от всекидневно пътуване до големия град.

Наистина ли купувачите получават повече, когато купуват дом в Банкя Хил Резидънс? В момента цените на нови или новостроящи се апартаментите в квартали като Дружба и Люлин достигат над 1700 евро на кв.м., като в тези цени обичайно се включват общите части и купувачите на практика получават по-малка чиста използваема площ за цената, която плащат. В момента Банкя Хил Резидънс предлага уникалните оферти за същата цена. На цени, започващи от 1650 евро, купувачите тук получават пълната застроена площ на самостоятелни къщи от 170 до 340 кв.м. със самостоятелни дворове, сутерени и всички удобства на затворения комплекс.

Къща в нов луксозен комплекс на цената на апартамент

Строителството на комплекса напредва бързо и първите 10 къщи в комплекса вече са изградени. Това дава възможност на потенциалните купувачи да придобият пълноценна представа за бъдещия си дом при посещения на комплекса. Нещо повече, посетителите могат да се уверят на място, че разположението на къщите осигурява прекрасни гледки от всеки имот. Интересът към комплекса нараства динамично и към момента, по данни на инвеститора, 30 на сто от къщите от първия етап са продадени или резервирани. Комбинацията от комуникативна локация, функционалност и удобства, превръщат Банкя Хил Резидънс в уникална възможност за инвестиция и естествен избор на модерния човек, който търси пълноценен живот в крайградска среда. За повече информация и организиране на посещение, може да посетите уеб сайта на комплекса - https://bankyahillresidence.bg/.

Подробна статистика за средните цени на имоти в България по градове и квартали може да видите ТУК