Last news in Fakti

25 Юни, 2014 00:19 3 218 0

Хотелите в курорта "Албена" вече работят при нормални условия

  • албена-
  • хотели-
  • наводнение
Хотелите в курорта "Албена" вече работят при нормални условия - 1
Снимка: БТА

Най-силно засегнатият морски курорт от наводненията – „Албена” вече функционира нормално, съобщиха от там. Припомняме, че по време на проливните дъждове от края на миналата седмица, в следствие на преливане на коритото на р. Батовска, част от туристите бяха евакуирани.

„Отводнени и основно са почистени засегнатите обекти, хотели и ресторанти и прилежащите към тях складове, зали и съоръжения. Извършена е професионална дезинфекция от лицензирана фирма за ДДД, (дезинфекция, дезинсекция и дератизация) обработка, с която Албена АД има сключен договор. Обработена е плажната ивица срещу вредители. Продължаваме с обработките срещу комари. Служителите от сектор Озеленяване почистват, измиват и дезинфекцират комплекса” се казва още в прессъобщение пуснато до медиите пуснато късно вечерта във вторник. В засегнатите хотели се източват басейните, за да се почистят и се извършва профилактика на водните помпи.

Очаква се днес да се извърши застрахователна оценка на нанесените щети, съобщи в началото на седмицата Красимир Станев, изпълнителен директор на курорта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА