Last news in Fakti

24 Август, 2014 17:34 2 968 1

МВР разследва убийство на данъчен в София

  • мвр-
  • убийство-
  • софия

Сигнал за инцидент в кооперация на столичен квартал бил получен вчера около 16.30 часа

Полицаи от София издирват извършителите на тежко криминално престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за инцидент в кооперация на столичен квартал бил получен вчера около 16.30 часа. Изпратеният на място полицейски екип установил 29-годишен мъж с порезни рани.

Настанен е в болница, без опасност за живота. В друга стая на жилището бил открит починал 53-годишен мъж с множество травматични рани по тялото.

53-годишен служител на данъчната служба в столичния район "Витоша" е бил убит вчера, съобщи БНР. Мъж, заподозрян в убийството, е задържан, а друг се издирва.

Убитият, който е компютърен специалист в данъчната служба, е открит мъртъв в апартамент в столичния квартал "Лозенец". По неофициална информация нападението е било извършено с нож и чук. Предполага се, че става въпрос за скандал между нападателите и жертвата, прераснал в побой и убийство.

Днес служители на Криминална полиция обикаляха адреси в столичния квартал "Лозенец", за да търсят допълнителни улики и информация за престъплението.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сънчо

    0 1 Отговор
    Тези данъчни запонаха да стават нагли......