Last news in Fakti

25 Август, 2014 14:02 1 995 0

Рецидивист с белезници, след убийство на данъчен

  • мвр-
  • убийство-
  • рецидивист-
  • белезници-
  • убийство-
  • данъчен

Полицията работи по няколко версии, свързани с убийството на 53-годишния данъчен служител в столичния район "Витоша", открит мъртъв в жилището си в "Лозенец" в събота. Единият от двамата арестувани по случая е известен рецидивист с десетки регистрации в МВР, съобщи БНР.

Въпросният задържан е познат с прозвището "Радо" и е с богато криминално минало. Повечето от регистрациите му в МВР са за грабежи, хулиганство и кражби. Преди години мъжът е продавал вестници в района на столичен хотел. Той е задържан многократно от полицията в София заради извършени от него престъпления.

Все още се изяснява конкретната причина за престъплението. Мъжът беше нападнат и убит с нож и чук от двама души. Работи се по версията за неуредени лични взаимоотношения между жертвата и нападателите.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА