Last news in Fakti

3 Септември, 2014 16:05 1 722 0

Две тежки верижни катастрофи станаха в страната

  • тежки-
  • верижни-
  • катастрофи-
  • страната

В едната са катастрофирали 6 автомобила, а в другата 7

Две верижни катастрофи са станаха днес по обед в страната, в които катастрофираха над 10 автомобила.

В 13.26 ч. е получена информация за верижна катастрофа в тунел „Витиня“, посока Варна в която са катастрофирали 6 превозни средства, съобщиха от МВР.

Установено е, че са катастрофирали 2 тира и 4 леки автомобила.

Екип на пожарната изряза едната кола, за да извади затиснат човек. По-късно той е починал в линейката на път за болницата.

Служители от сектор „Престъпления по пътищата“ направляваха движението в тунела, което не бе отклонено. Причините за катастрофата се изясняват.

Възстановено е движението по автомагистрала "Хемус" в тунел Витиня. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура” малко преди 19 часа. 

Друга тежка катастрофа стана малко след Кресненското ханче на Е 79, при която една в друга са се нанизали 7 автомобила, съобщиха от struma.com.

В инцидента е пострадала 46-годишна гъркиня. Тя е откарана в Спешно приемно отделение на МБАЛ Благоевград. Жената има болки във врата, лекарите смятат, че има счупен прешлен. Предстоят прегледи.

За сега други пострадали не са транспортирани в местната болница, според полицията само жената е пострадала, останалите пътници в колите са на мястото на инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА