30 Юли, 2024 07:49 3 075 19

Семейство с дете в колата удари паркирани коли, отнесе ограда и кофи за смет в Банкя

  • катастрофи-
  • банкя

Виновните за инцидента избягали от местопроизшествието

Семейство с дете в колата удари паркирани коли, отнесе ограда и кофи за смет в Банкя - 1

Екшън в Банкя на кръстовището на улиците „Христо Ботев” и „Беласица”. Младо семейство с дете в колата обикаля из квартала и го превръща в лунапарк с блъскащи се колички. „Първата им жертва" е автомобил на техни съседи, а след секунди се удрят и оградата на други комшиии, които се опитват да препречат пътя им. След около половин час развилнелите се съпрузи акостират до дувара, в който се блъскат в началото на екшъна и се барикадират в колата, а комшиите се опитват да ги изкарат навън. След това бягат от произшествието. Кулминацията настъпва, когато идва полицията. От местното РПУ изясняват обстоятелствата.

„Правят десен завой, защото живеят в къща на ъгъла на улицата. Удрят задната броня и калника на колата ми, която е паркирана отпред. След това дават назад и се опитват да се изкачат по баира, но явно не успяват”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” потърпевшата Биляна Ненова – Юсеин.

„След това синът ми ги видя и се опита да ги спре. Той излезе на улицата и ги прикани да спрат. Когато той не успя – аз излязох. Застанах пред колата, но с мръсна газ избягаха”, твърди Гюлшен Юсеинова.

По думите на Джейхан Юсеин той е подал сигнал в полицията. „Казах, че момче и момиче с кола са ударили автомобила на брат ми. Полицията дойде след около 3,5 часа. Започнах да обикалям из Банкя и намерих колата, която ни удари”, разказа той.

Потърпевшите се обадили на собствениците на колата - родителите на момчето от автомобила. „Те дойдоха и започнаха да приканват младежите да излязат, но те се криха в продължение на часове”, заяви Гюлшен Юсеинова.

Нейната дъщеря подчерта, че в крайна сметка майката на момчето го накарала да излезе от къщата. „Той беше в неадекватно състояние. Миришеше на алкохол. Заяви, че дал колата на жена си, защото била много властна и щяла да се сърди. Били си карали шофьорските курсове. Попитах го дали в колата е имало дете и той потвърди. Каза, че то не е било в детско столче”, посочва Биляна Ненова – Юсеин.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 банкянска циганка

    40 1 Отговор
    хабибе е ситуацията

    Коментиран от #8

  • 2 Пожелание

    40 1 Отговор
    Боят над такива да стане задължителен със закон на мястото където е станал панаира.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 да де

    39 3 Отговор
    Леле тиквата е откачил от страх, че са му пратили килъри и се е окопал под зайчарника.
  • 5 Пловдив

    35 1 Отговор

    До коментар #3 от "Бойкот на алчните от О.Л.Х.":

    На Мичето Атанасова не и достига активен и пасивен речник и използва турцизми, не и се сърди за "дувари" и "комшии". Имала е предвид стената, оградата и съседите. Не изисквай много, моля те.

    Коментиран от #7

  • 6 Браво

    12 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бойкот на алчните от О.Л.Х.":

    Култов ник
  • 7 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    25 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пловдив":

    Всъщност думите са персийски, но навлизат в българския език чрез турския...
  • 8 Пешо

    31 4 Отговор

    До коментар #1 от "банкянска циганка":

    Биляна Ненова – Юсеин. ...... тиха война. Превземат бг бавно и сигурно. Нашите жени ще раждат децата им.. а едно време са скачали от момиа скала , за да не раждат децата им. Ж ?$%@

    Коментиран от #13

  • 9 Уточнение

    35 2 Отговор
    Полицията няма как да дойде по-бързо, защото пази Баце.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Му то у Банкя

    26 1 Отговор
    е така, същото кат у Перник...
  • 12 Най лошите

    18 2 Отговор
    шофьори са тези със семействата. Правят абсолютно всичко малоумно в автомобила но не и да шофират безопастно.
  • 13 Е тя Биляна

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пешо":

    си е била винаги такава, само дето са ѝ сложили модерно име. Мама и тате са искали да се впишат и те в обществото. Само че зетят не е бил на тая вълна
  • 14 Иванов

    15 0 Отговор
    Много цигани и турци в тая софия, "батенце", както казват простовато там!
  • 15 ами поне няма жертви и пострадали .

    4 2 Отговор
    3 часа е много лош рекорд . домъкнали се и нищо не са свършили . ама какво може да се направи . има застраховки . съдрал си е нервите . петрв навремето с 20 охрана ходеше . а сега търсели 2 с колело и с гуми , ама дебели . единия гледал страшно . по тия дири не го намирали никъде . там за половин час се домъкнали 40 жандармеристи и 2 следователи с много опит . седели 2 дни . да не става лошо . няма кой нещо да свърши . божанов ако е знаел как ще го ошушкат е щял да бега с еврото . къртицата пилее грешни пари . павлова харчи и тя .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 само да попитам

    9 0 Отговор
    цялото семейство ли е било зад волана?
  • 18 ООО НЕЕЕ...ЖИТЕЛИТЕ НА ПАРИИЖ....

    4 1 Отговор
    Са ПОТРЕСЕНИ.....
  • 19 1000 % гаранция

    3 0 Отговор
    И ония са си паркирали дръгела баш по всички правила на закона и правилника. При десен завой да те закачи, дали не е било точно до кръстовището.