Last news in Fakti

9 Ноември, 2014 22:23 32 787 30

Изчезналият и открит мъртъв Илия Петров - убит с изстрел в тила

  • илия петров-
  • магистрала "тракия"-
  • "люлин"-
  • изчезнал-
  • убит-
  • изстрел-
  • национално издирване

Той вероятно е бил убит на друго място, а след това е изхвърлен край магистралата, смятат криминалисти

Откритият мъртъв край автомагистрала "Тракия" Илия Петров, който дни по-рано бе обявен за национално издирване, е бил екзекутиран с един изстрел в тила, съобщи за "24 часа" съдебният лекар д-р Ангел Фингаров, който е извършил аутопсията. В понеделник по разпореждане на Окръжна прокуратура - Пазарджик, ще бъде направена нова тройна съдебно-медицинска експертиза на тялото на убития.

Трупът на 28-годишния мъж, чийто родители имат автомивка в столичния кв. „Люлин“, беше намерен в дере край пазарджишкото село Горно Вършило. Той вероятно е бил ликвидиран на друго място още на 5 ноември, когато е бил отвлечен, и впоследствие е бил изхвърлен от виадукта на магистралата, предполагат от следствието.

Диви животни са изяли меките тъкани по лицето и шията на убития, но въпреки това входната и изходна рана от куршум на пистолет си личали. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 sadas

    2 2 Отговор
    pravil se na otvoren ne na kogoto trqbva i priklu4ili vuprosa horata nqma da go turpqt,kato go gledam edvali e sviti4uk i dobri4uk!

    Коментиран от #2

  • 2 Благовест

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "sadas":

    Много ми е интересно как преценявате хората без дори да ги преценявате Г-н Садас...
    Вместо да бълвате помия в интернет, можете да отворите един учебник по Български език и да се ограмотите.
    Що се отнася до капацитета Ви, там няма какво да Ви помогне.
    Щом мислите, че единствената причина за убийство е "да се правиш на отворен". Илия ми беше приятел и беше добър приятел и баща! Да почива в мир!
  • 3 sadas

    2 4 Отговор
    я е бил пласьор, я сводник! Кой го знае!? Да би мирно седяло, не би чудо видяло!

    Коментиран от #22

  • 4 пфффф

    3 0 Отговор
    i kakvo '"sadas", Dovolen li si ot cqlata rabota??? Tova uspokoqva li te 4e sa zastrelqli 4ovek?? Taka sigurno lepva6 opredeleniq , 4e napravo padam. Vmesto da napi6e6 - "dano po skoro namerat izvur6itelite" , ti.... Ne sa ni vinovni politicite,a takiva kato tebe - koito tursqt nai-elementarnoto opravdanie za situaciqta i ubejdavat drugite , 4e e normalno.
  • 5 Като дим в коминя

    2 1 Отговор
    С ръце в джобове..ще е сводник.
  • 6 ACE

    1 1 Отговор
    Абе...ама много си простичък бе...и ти и тоя СПРЕЛИЯ "sadas",как ги преценявате нещата...ако врачувате ходете в някоя телевизия..Опа...извинете ме...вие знаете ли какво е това технологично чудо наречено ТЕЛЕВИЗОР..Всеки който е с ръцете в джобовете и подържа тялото си по един или друг начин се занимава с "професия" от тези който сте изброили...СТРАШНИ МИШКИ СТЕ...Не вдигаите кокалите на момчето...А ти бе SADAS ли си къв си.. Да би мирно седяло, не би чудо видяло!....Следвай стриктно това което си написал..и най-добре си седи в мизерната къщичка....набарам ли те някъде няма да ти се повярва на каква промоция ще стъпиш..ГИПС...АМА ЦЕЛИЯ!!!

    Коментиран от #8

  • 7 Но хоуп

    3 0 Отговор
    Лека му пръст на момчето. Даже ми е набор, не мога да повярвам, че такива неща се случват в тази страна, но фактите са си факти. Случайни хора не свършват простреляни в главата и захвърлени в канавка на магистралата! Случея говори сам за себе си - мафия. И нека роднините да кажат с какви хора се е занимавал, и кои са му били "приятелите" защото е явно, че Люлинската мафия не е загубила сиалта си. ПОмните ли Багата как го наръчкаха и в последствие се оказа, че виновен няма... сега ще се окаже, че се е самоубил.
  • 8 Ray

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "ACE":

    Последното ти "изречение" е върха на иронията. Някой ден и за теб някой ще пише в интернета "Ама той беше кротък и добър човек", нали ? Аха, ама друг път. Те себеподобните си се защитават явно. Дори с простотията си.
  • 9 Киро

    5 0 Отговор
    Добрите хора, занимаващи се с почтен труд, не ги екзекутират с изстрел в тила, нали?
  • 10 питащ

    2 0 Отговор
    А ако случайно се окажеш на неподходящо място в лош момент и станеш неудобен свидетел? Тогава пак ли , щото си добър, ще ти се размине? Хайде малко да включим мозък, за разнообразие. Анонимността в интернет не е причина да се държите като помияри.
  • 11 Киро

    1 0 Отговор
    Да бе, случайно се бил озовал някъде и изобщо нищо общо нямал...

    Тия глупости си ги говорете на някой, който ще ви повярва!

    И за "включим мозъка за разнообразие" - ми включи го, за голяма част от четящите е включен перманентно и на всеки с такъв му е ясно, че нормалните хора НЕпрестъпници не ги екзекутират с пистолети!

    Задръж си квалификациите кой как се държи за такива, като тебе!
  • 12 Благовест

    0 1 Отговор
    Искате ли да Ви дам няколко примера за хора, които не са били криминални и въпреки това вече не са между нас?
    Миналата година разфасоваха младо момче, което снабдяваше магазини с кашкавал и сирене, сигурно и той се е занимавал с наркотици???
    Оставете полицията да си върши работата! Нито имате знанията, нито стажа на полицията за да се изказвате кой какъв е бил.
    Татуировка на ръката и поддържано тяло не те правят бандит, а човек, който уважава здравето си!
  • 13 nus

    0 0 Отговор
    http://www.e-79.com/news-79635.html

    Tova li e fizionomiata na ubitia?

    Mi toi na goliam dobriak mi izglejda, kak da si pomisli niakoi che ima neshto obshto s prestupnici ?
  • 14 Гост

    0 1 Отговор
    Браво навсички, много добре разсъждавате, ако не знаете убииството е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, и в някои страни се наказва със същото! Нарко пласьор, е и... Докато има търсене ще има и предлагане! Питам аз, кои от вас могат с ръка на сърцето да застанат и да кажат " Аз съм безгрешен", за да отсъждате, че случилото се на Илия е справедливо и си го е заслужил? Никой не заслужава такава съдба! Лека му пръст и дано Господ даде сили на близките му! Дано да открият извършителя на това престъпление!
  • 15 Киро

    2 0 Отговор
    УАУ, сега изведнъж почнахте да защитавате наркопласьора, "наркопласьор е и", докато имало търсене щяло да има и предлгане, тоест нищо особено?

    ВСЕКИ боклук, който трови децата ни с наркотици, заслужава тази съдба!
    Всеки изрод, който ги лишава от бъдеще и здраве, за да си напълни джоба заслужава куршума!
    Всеки!

    И докато обществото ни проявава търпимост към подобни нищожества, ще бъдем в това положение!!!

    АКо този господин не е бил такъв, то аз се извинявам, говоря по принцип!
  • 16 Гост

    1 0 Отговор
    Ако ние възспитаваме децата си и отделяме време за тях няма да се докосват до тази гадост наркотиците...
    Нали знаете, че малките рибки ги изяждат големите рибки. Сами си направете изводите от това изречение.
    А иначе за този случай нито аз нито вие имаме право да съдим поради една единствена причина и тя е ЧЕ НИТО АЗ НИТО ВИЕ ПОЗНАВАМЕ ТОЗИ ЧОВЕК И НЯМАМЕ АМА НИКАКВА ПРЕДСТАВА С КАКВО СЕ Е ЗАНИМАВАЛ! И пак питам с какво право и на какво основание вие пишете тези неща за него? Защото имал татос, е извинявайте но и баща ми има татос, и какво сега, значи трябва някой да го гръмне, така ли! Хайде стегнете се малко!
  • 17 Благовест

    1 0 Отговор
    Искам да питам №14 от къде знае, че Илия се е занимавал с наркотици? Или и той има дарба да преценява хората по визията им. Аз знам какъв му беше бизнеса и е много далеч от пласирането и продажбата на наркотици, но ми е интересно вие от къде знаете той какъв е бил. Нус, от кога формата на лицето и чистотата на кожата са определящ фактор за професията на един човек?
    Дай за да не ми лепнат и на мен етикет, да спра със здравословният начин на живот. Много сте интересни всички, учите на етика и раздавате правосъдие по форуми и новинарски сайтове, а иначе сте по-зле от повечето престъпници. №15, да се отделим малко от тази новина, изборът на всеки наркоман, да стане такъв е личен. Няма дилър, който да отвори телефонният указател и да почне да звъни по ред дали някой иска продукта му.
    Това, че някой е посегнал към тази отрова е изцяло собствено решение, което е резултат от лошо възпитание и грешна ценностна система.
  • 18 Киро

    2 0 Отговор
    №15, да се отделим малко от тази новина, изборът на всеки наркоман, да стане такъв е личен

    ===========

    Верно ли? Едно дете на 15, причаквано до оградите от наркодилъри има абсолютно личен избор, ахахаха!
    Ей, само и само да изкарате някой невинен сте съгласни да кажете всичко!
    Нус е прав/а - вижте му мутрата на тоя, НЕ е "чистотата на кожата" - (ох, чакай, че ме разсмя), ниското му чело, злобния му поглед и изражение си говорят - ниско интелигентен и гаден тип и да се на.кате не можете да промените изражението! Има си наука за чертите на лицето, те за татУси ми говорят!
    Обикновените хора непрестъпници не ги екзекутират в главите по магистралите и това е ФАКТ.
    А за бизнеса на баща му какъв БИЛ - не ме интересува и не мисля, че има връзка. Знам обаче много хора, които в благодарение на бизнеса на родителите им са станали лекета, а когато парите секнат, те не са се хващали на нормална работа, щото си мислят, че са несравними тарикати и само балъците работят.
  • 19 Благовест

    0 0 Отговор
    И аз съм бил на 15 и не са ме притискали до стената за да ми пробутват наркотици. Много мои познати посегнаха към наркотиците и нито един от тях насилствено.
    Не зная в какви среди живеете и колко е агресивна политиката на наркодилърите покрай Вас, но до сега не съм чул дилър да търси наркоман.
    Сигурно Вие сте запознат с тази наука за разпознаване на чертите на лицето.
    Преди да критикувате граматиката на другите хора, бъдете сигурни, че вашата е правилна. В българският език няма дума "татос" или "татус", а има татуировка.
  • 20 Пешо

    0 2 Отговор
    Тая снимка, като че ли не е от БГ!
  • 21 Брата

    0 1 Отговор
    Toя щом са го свитнали така явно е стъпил накриво.
    Я шанаджия е бил я нещо не се е отчел или е пипал където не трябва.
    Много важно в тия среди си е често някой да падне в канала.
  • 22 Autohouse Randm

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "sadas":

    zapochnahte s prostashkite komentari.Leka mu prast na momcheto.
  • 23 Красо Зелето

    2 0 Отговор
    Много жалко, за момчето. Лека му пръст и дано близките да имат сили да живеят с болката, защото тя е много голяма и ден след ден става все по-силна. Не го пожелавам на никого, никой не заслужава такава съдба. Но за жалост нищо не зависи от нас!
    А тъпите коментари надоло не мога да повярвам, че това го пишат хора на възраст над 30 години. Няма сила която да ме накара да повярвам, че това са зрели хора с всичкия си!
    Има доста инциденти и това не го пропускайте като вариант.
    Преди години един комшия го убиха като куче пред децата му и семейството му, точно когато пристигнали на гости при техни приятели, и точно когато слиза от колата. Човека имал бизнес (легален) но дължал пари и затова го свитнали. Та не говорете тъпи неща, не ви отива, ако сте със всичкия си! Това, че си анонимен, не те прави по-голям от другия човек!
  • 24 ivo

    1 0 Отговор
    Илия беше много готин и ведър човек,винаги усмихнат и готов да ти помогне.За всички който не го познават по добре не плюйте хората без да ги познавате.Почивай в мир Ичо
  • 25 Кодоша

    0 0 Отговор
    Бог да го прости Илийчо , беше добър и наивен човек !!
  • 26 илиана

    0 0 Отговор
    бог да го прости , много свястно дете беше !
  • 27 Иво

    0 0 Отговор
    Продължавайте да бълвате толкова смело л..на, няма грижи ! №18 Кире, жив и здрав да си, мойто момче...
  • 28 simo

    0 0 Отговор
    АБЕ ХОРА ТОЯ НЕ Е ЛИ ОТ ВИДИН....????
  • 29 delcho

    0 0 Отговор
    nishto protiv nego ama ne vidqh da e bil nito student nito doktorant, takiva v Bulgariq hodqt kato lordove,a ne mogat da se podpisvat.V chujbina mutri stavat tiq koito za nishto ne stavat a tyk e ideal da vurshish mizerii na horata da gi susipvash a kato gi udarqt tqh sa mnogo chuvstvitelni.Az bqh unizen ot edin takuv v Nadejda.
  • 30 Митко

    0 0 Отговор
    Стига плюхте не беше пласьор а просто удари сейфа на който не трябва ,лека ти Илййка