Last news in Fakti

9 Декември, 2014 12:08, обновена 9 Декември, 2014 15:55 3 674 6

19-годишен е в кома след наръгване (Обновена)

  • наръгвания-
  • кома-
  • 19-годишен-
  • лом

Младежът е бил намушкан в областта на главата и тялото

Младеж на 19 години от Лом е в кома, след като е бил намушкан с остър предмет в областта на главата и тялото, съобщиха от ОДМВР-Монтана.

Инцидентът станал вчера в 23.30 часа на улица „Хаджи Димитър" в град Лом, в района пред ОУ „Константин Фотинов".

Неизвестен извършител с помощта на остър предмет е нанесъл удари в областта на главата и тялото на момчето.

19-годишният Алберт В. е настанен в отделението за интензивно лечение с опасност за живота и в кома.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група, която е намерила и иззела веществени доказателства, а по случая.

До трагедията се стигнало след скандал между двама братя и двама наркопласьори, съобщиха от „24 часа“.

Момчетата си купували наркотици, но босовете не останали доволни от заплащането на дрогата и се нахвърлили на бой. Тогава единият от тях извадил отвертка и я забил зверски в главата на 19-годишния Алберт. Наръгал го с няколко последователни удара и в тялото. Рукнала кръв, момчето се струполило на земята. Братът на намушкания извикал спешна помощ и дошли реаниматорите.

Пострадалият е настанен в Отделението за анестезиология и интензивно лечение (ОАРИЛ) на МБАЛ Лом в кома, с опасност за живота.

Момчето е с дълбоко забита отвертка в главата. Острото й шило пробило челния синус и достигнало до главния мозък. Изследванията от скенера са изпратени до института за спешна помощ "Пирогов" и специалистите оттам са отговорили, че няма смисъл пострадалият да бъде транспортиран. Състоянието му е безнадеждно, не подлежи на операция, каза шефът на ломската болница "Свети Николай Чудотворец" д-р Георги Савков.

На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група, намерени са разпилени наркотици и други веществени доказателства.

Нападателят на 19-годишното момче е заловен. Той и неговият авер са добре познати на полицията в Лом по линия на разпространение на наркотици.

По случая е образувано досъдебно производство в РПУ-Лом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пича

    3 0 Отговор
    Дано го хванат този и да не излезе от затвора.Сега се крие някъде като мишка и трепери от страх, но няма да му се размине.Лом е малък и бързо , ще го хванат.
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Ето ви демокрация, наркоманизация , проституция, деградация... !
  • 3 ppp

    0 0 Отговор
    ще го оправят
    след два месеца пак ще продава
  • 4 онзи

    1 0 Отговор
    Хубаво е ,че са познати на полицията като разпространители на наркотици, а защо са на свобода ,това е друга тема .....не, не ,не съм казал че за това се плаща на този който трябва да пази обществото ни от тях.

    Коментиран от #5

  • 5 S Doichinov

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "онзи":

    Не,нее,нееееее.Нямаш си на представа колко си прав.
  • 6 аз

    0 0 Отговор
    Поредните познайници на полицията,които извършават престъпления и си се моткат на свобода