15 Декември, 2014 11:27 7 107 25

Роми отново биха лекарка от Спешна помощ

  • роми-
  • биха-
  • лекарка-
  • спешна помощ-
  • раковски

Случката е станала снощи в град Раковски

За поредно посегателство над лекар, съобщиха от полицията в Пловдив.

Сигналът е подаден снощи в 21:54 часа в полицията на град Раковски от лекарката, която е станала жертва на агресивния акт. Жената е д-р Божидара Пеевска на 66 годишна. Тя е лекар с дългогодишен стаж, специализирана в областта на педиатрията.

Докторката е заявила, че при изпълнение на служебните си задължения, като дежурен лекар в Спешната помощ в града, е била ударена от мъж от ромски произход.

По нейни думи, в кабинета са се явили за преглед две жени с малко дете. Те са твърдели, че детето е изпило перилен препарат. След като прегледала детето, докторката преценила да ги изпрати в друг кабинет в сградата. След като е тръгнала да изпраща жените и детето, мъжът пред кабинета, който ги е придружавал й е нанесъл един удар по главата.

На лекарката не е нанесен тежък побой, а само един удар от афектирания придружител, уточняват от полицията.

В момента се изяснява ситуацията както и участниците в нея. По случая има образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 abv

    9 0 Отговор
    Крайно време е де прекръстим държавата на Цинганория.И без това за тях няма закони.Ах къде е бай Тошо сега да видим дали щяха да правят така ама така са намерили.
  • 2 mediator37

    8 0 Отговор
    Нали от Хелзинки уоч и Амнести интернешънъл си оплюваха брадите един месец какъв расист, фашист, ксенофоб бил министър Москов.
    Къде са сега да вземат отношение.
  • 3 ххх

    7 0 Отговор
    Циганите правят това което си искат,
    а са безнаказани ,защото българите се мразят помежду си и това не им позволява да противодействат на никого в света/не само на циганите/
  • 4 аз

    5 0 Отговор
    В тая държава обслужвани от лекари трябва да са само здравни осигурените или застраховани-циганите да се лекуват(което не е препоръчително) от врачки,ходжи,бръснари,ветеринари и т.н.
  • 5 гост

    7 0 Отговор
    Абе Тия политици нямали вече да напрявят закон за тая циганска измит ? само бой за циганти !
  • 6 Румен Янев

    4 0 Отговор
    Не я бил пребил а само я бил ударил по главата????Това ако го прочете човек в нормална държава ще изпадне в дълбок размисъл за какво иде реч!!!Явно тук вече да праснеш някой по тиквата си се счита за нормално !!!Ама каквото битието-такова и съзнанието!!!Живеем на ужасно място и се чудя що за мазухисти сме???
  • 7 Брей

    3 0 Отговор
    Аз не, ама си си един мазух и т'ва е.
  • 8 ЙЙЙ

    4 0 Отговор
    Спомнете си какво се говори за Чаушеску. За циганите натоварени на шлеповете..... Ако някой се интересува нека потърси из интернет. Не се знае колко е достоверно. Но човека ги излъгал че ще ги праща да работят в Африка, натоварил хиляди цигани на шлепове, те отплавали по Черно море и изчезнали безследно....
  • 9 хитлер

    4 0 Отговор
    рано или късно ще си намерят майстора тези циганиори
  • 10 Маьора

    4 0 Отговор
    Драги управляващи !! Помислете как да настаните за постоянно части от армията във селата, защото холокоста тропа на вратата.
    За циганите също ще е най-доброто решение !!
  • 11 abv

    4 0 Отговор
    И малките деца в тая държава знаят ,че циганите не плащат данъци ,здравни осигуровки и данъци ,но са първи на банкомата за помощи и детски и след като ги изтеглят първи по кафенетата , а пък бай Ганъо да работи и да им плаща здравни осигуровки и данъци за да има за помощи.Вземат една помощ за самотни майки и нарочно не сключват брак за да могат да си живуркат на семейни начала и да си взимат и детски и за самотни майки. А бе господа управляващи с тази неравнопоставеност вие сте причина за етническото напрежение.
  • 12 Бат Ставрин

    5 0 Отговор
    Да се смееш ли или да плачеш - м...лът не я бил, а "само" ударил лекарката по главата! И това го твърди "родната полиция, която НЕ НИ ПАЗИ"! Ако аз цапардосам някой полицай по главата, дали няма да има за мен последствия!!!???!!! Докато няма разстреляни мангали, оставени за назидание по мегданите на селата, няма оправия... М...лът е като животните, само с бой се оправя!
  • 13 mediator37

    3 0 Отговор
    Съответното прокурорче ще прекрати преписката поради липса на престъпление и маловажен случай.
    Интересно, ако аз отида да му навра един бушник в зурлата , как ще мисли?
  • 14 Капалъчарши да ви е

    3 0 Отговор
    Чудя се докога, ще търпим тези цигани да правят каквото си искат безнаказано? Все пак живеем в нашата България а не в турция?
  • 15 369

    2 0 Отговор
    да се забрани със закон лекари да влизат в циганските махали и строго да се следи за нарушения...

    Коментиран от #21

  • 16 зиг хайл

    2 0 Отговор
    пило цигането перилен препатат-къпало се е вътрешно. само бой ги оправя
  • 17 Орджам сени

    2 0 Отговор
    ДО КОГА??????
    Мен е срам че съм българин бе!!!
    Кой ги развъжда тия, подминати от еволюцията?
    Кой им позволява всичко това?
    А кой иска да уволни министъра на здравеопазването, заради това че забранява да ходят екипи в циганските пумии?
  • 18 Vasik Atanasova

    5 0 Отговор
    ТЕЗИ ЦИГАНИ ВСЕКИ ДЕН НЕЩО ПРАВЯТ
    МНОГО ГИ ОТПУСНАХМЕ
  • 19 Бъди Българин

    2 0 Отговор
    никога няма да се оправим,,, за съжеление и по зле ще става докато никой не взима мерки със м...лите,,,,,,,,,,,, :(
  • 20 гост

    2 0 Отговор
    При Бай Тодор Живков нямаше такова нещо ! помощи ли,ток ,вода ли ,нямама да плаща циганина А ? работеха и плащаха ,и бой ядоха много даже и от милицията сегашна полиция , а сега ги защитават като Елените , трябва да ги обявят за вреден дивич!
  • 21 Osvaldo1234

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "369":

    Не само лекари, а и учители например. Майка ми е учителка и се налага да ходи в ромската махала да търси разни родители, на които децата им не ходят на училище..

    Коментиран от #22

  • 22 369

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Osvaldo1234":

    съгласен съм-само военните на учения се разрешава да ходят да тренират стрелба по бягаща мишена с бойни патрони,гранати и други пособия
  • 23 krufx

    1 0 Отговор
    една б----а и да ги няма
  • 24 България

    0 0 Отговор
    Айде моля Ви се един път ми се наложи да закарам малкия в 02:00 в болницата никой не ни обърна внимание , казаха ми да го закарам в Пловдив , за какво стоят в тази болница , да спят по цяла вечер ли ? Понякога прекаляват и лекарите
  • 25 гост

    0 0 Отговор
    И защо е така?Защото са единни , каквото и да стане те се събират по 200 накуп,а заспалия Българин гледа отстрани как пребиват неговия съгражданин.Решението е само едно - да му се вземе страха на м_____а,но няма как да стане защото БЪЛГАРИНО СТРАХЛИВ - Важното е аз да съм добре , за другите ме боли к__о .Когато станем единни във всичко , а не само да мрънкаме и да се плюем ,тогава може и да се оправим ,и държавата и с тая измет.При Бай Тодор Живков народа не е позволявал .... Замислете се !?