Last news in Fakti

18 Февруари, 2015 13:51 1 112 2

1500 лв. глоба за рома, ударил лекарката в Раковски

  • раковски-
  • лекарка-
  • глоба-
  • ромът-
  • ударил

По думите му, докторката поискала 15 лева за преглед на детето му. Тя била пияна и агресивна, каза още той

1500 лв. глоба за рома, ударил лекарката в Раковски - 1
д-р Божидара Пеевска

Осъдиха на глоба от 1500 лв. Стоян Костадинов, който нападна и удари лекарката от спешното отделение в град Раковски, съобщиха от Пловдивският районен съд.

Той беше признат за виновен в това, че на  14 декември 2014 г. в гр. Раковски е причинил на д-р Божидара Пеевска при изпълнение на службата й като дежурен лекар ”Неотложна помощ” в Медицински център „Св. Елисавета” гр. Раковски лека телесна повреда, изразяваща се в травматичен оток и кръвонасядане в окосмената част на главата, като й е причинено болка и страдание.         

В залата мъжът обясни, че не е удрял лекарката. По думите му, докторката поискала 15 лева за преглед на детето му, което било погълнало прах за пране. Той казал, че няма пари и предложил да остави личната си карта като залог, че ще се върне след 15 мин., за да даде парите поискани от лекарката. Пеевска обаче не се съгласила. Тя била пияна и агресивна, каза още той.

Обвинението поиска глоба от 3 000 лева, каквото е и максималното наказание при такива случаи, тъй като след това Костадинов се е укрил.

Присъдата подлежи на обжалване и протест в 15 дневен срок пред Окръжен съд Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    И как ще му ги вземат тези 1500 лева като той нямал даже 15.
  • 2 Бакарди

    0 0 Отговор
    Чух, че лекарката била ударена от циганин, а не с бутилка ром...