Last news in Fakti

22 Декември, 2014 13:33 1 155 2

Запорирани са стоки за 20 000 лв.

  • запорирани-
  • стоки

Това стана след съвместна операция на НАП и ГД “Криминална полиция”

Облекла на фактурна стойност 20 000 лв., превозвани през границата на страната ни с Гърция бяха запорирани след съвместна акция на ГД “Криминална полиция” и НАП в края на миналата седмица.

ТИР е превозвал облекла, обувки, маратонки, прежди, текстил и други стоки от Турция през Гърция до България. На българската фирма – получател на стоките е възложена данъчна ревизия, очаква се тя да установи укриване на задължения в особено големи размери.

По първоначални данни действителната пазарна цена на стоките е в пъти по висока от вписаната в счетоводните документи. Работата по случая продължава.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЮРИ АЛДИНОВ

    0 0 Отговор
    golqm udar eeeeeeeeeee bravo ,ami tirovete s narkotici,
  • 2 Spewn1

    0 0 Отговор
    20 000 лева за тия с ТИР-овете са пари за семки.