2 Януари, 2015 15:08 2 972 0

Два трупа открити в апартамент в Русе

  • труп-
  • драма-
  • русе-
  • убийство-
  • самоубийство

Вероятно става въпрос за семейна драма

Криминалисти на ОДМВР-Русе работят по разкриването на тежко криминално престъпление, съобщиха от МВР.

По-първоначални данни става въпрос за семейна драма довела до убийство и последвало самоубийство, съобщават местните медии, като се позовават на източници от разследването.

Снощи около 18 часа бил подаден сигнал в полицията за открити два трупа в апартамент в града. Веднага на мястото била изпратена оперативно –дежурна група. Извършен е оглед.

По тялото на 78-годишната собственичка Мария Ефремова са открити множество прободни рани, а по тялото на съпруга й - 92-годишния чужденец Христос Душекос, който е гръцки гражданин, не са установени наранявания.

Иззети са биологични следи, телата са изпратени в Съдебна медицина за аутопсия. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 116 НК. Продължават процесуално-следствените действия.

Сигналът в полицията е подаден от сестрата на убитата русенка, която живее в Силистра, съобщи местното издание  "Русе Нюз". Жената цяла сутрин се опитвала да се свърже по телефона, за да честити Новата година. След като не успяла, се обадила на съседка на възрастното семейство, която имала ключ от жилището им. Тя обаче не успяла да отвори входната врата, тъй като била заключена с верига отвътре.

На място били изпратени екипи на полицията и пожарната, които разбили вратата и срязали веригата. В коридора намерили труповете на Мария и Христос. 

По информация от съседи, двамата имали брак от повече от 10 години и живеели на периоди в Гърция и в Русе. Били добри хора, но жената се оплаквала, че мъжът бил изключително ревнив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА