Last news in Fakti

13 Януари, 2015 19:28 2 774 1

Маскирани пребиха ученик в София

  • ученик-
  • маскирани-
  • пребиха

Извършителите са установени, съобщиха от МВР

 

16-годишен ученик от 23-то СОУ в София е бил пребит с бухалка от трима маскирани.

Момчето е било откарано в "Пирогов" с комоцио и охлузвания.  От училището уточниха, че нападателите са слезли от лека кола и са били с маски на лицата, предаде БНР.

От пресцентъра на МВР уточниха, че са предприети всички законови мерки за установяване на всички причини за възникването на инцидента и евентуалните участници в него.

Малолетните извършители са установени и са поканени заедно с родителите си в Първо районно управление утре.

В 11.40 часа, в районното управление постъпил сигнал от служител на реда за пострадал младеж в двора на училище на ул. „Кутловица”. Полицейският инспектор бил в района за проверка на охраната на учебното заведение.

Инцидентът възникнал минути, след като униформеният служител напуснал двора на училището. Отдалечавайки се, той чул суматоха и забелязал група ученици, събрали се в дворното пространство. Веднага се върнал обратно и установил на място младеж в безпомощно състояние.

Сред струпалите се наоколо хора полицаят забелязал и двама младежи, които побягнали, след като го видели. Единият от тях бил с маска и носел палка.

Служителят на реда незабавно повикал екип на Бърза помощ и подал сигнал в Първо РУ за случилото се.

Отзовалите се на сигнала полицейски екипи са извършили оглед на място, разпитани са и свидетели на инцидента.

Образувано е досъдебно производство. Работата на полицията продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПомнещияТ

    0 0 Отговор
    Е нали според БТВ е имало полицаи които не са се намесили. Какви мерки предприемат тогава.