Last news in Fakti

21 Януари, 2015 13:49 5 673 3

Платени ласки за 20 лева на паркинг правила Атанаска

  • платени ласки-
  • 20 лева-
  • паркинг-
  • правила-
  • атанаска георгиева
Платени ласки за 20 лева на паркинг правила Атанаска - 1
Снимка: БТА

Атанаска Георгиева, обвинена за жестокото убийство на Александра Тодорова от Поморие, правила секс с циганин на 10 април, когато детето не се прибра от училище, съобщи "Грамофона". Това разкри днес в съда Димитър Демостенов – полицай към РПУ – Поморие. Той бил потърсен от началника си вечерта на 10, който му  съобщил, че има отвлечено дете. Демостенов трябвало да се яви в полицията, като в същото време малката Алекс вече била обявена за държавно издирване.

На следващия ден полицаят получил заповед в 8.30 часа да отиде заедно с колегата си Иван Манев  на проверка във всички апартаменти, където живее Александра.

Двамата униформени се качили на последния тавански етаж и започнали да чукат от врата на врата. Четири помещения имало на етажа, като три от тях били заключени. На едното нямало входна врата, а само боклуци. В този миг полицаят Демостенов видял силует на жена с дълга коса, която се криела зад колона или комин.

Това била Атанаска. Цялата треперила. Когато я попитали какво прави тук, и тук ли живее, тя казала, че се крие от бившия си съпруг. Било я страх, че ще я бие, защото от дълго време не пращала пари за отглеждането на децата им, които живеят с баща си.

Атанаска казала на униформените, че вечерта на 10 април излязла да си купи цигари от близък магазин. На паркинга, на 200 метра от квартирата си, Атанаска срещнала трима цигани в черна кола. С единия правила секс за 20-30 лева, а другият й взел мобилния телефон, след което й го върнал.

Демостенов каза в съда, че не е питал Атанаска нищо за Алекс, но по време на разговора с него, тя била видимо притеснена.

Днес процесът срещу 39-годишната Атанаска продължава с разпит на 17 свидетели.

Очаквайте подробности.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mentra

    0 0 Отговор
    Абе до кога ще ни занимавате с тази.нека гние у затвора.
  • 2 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    ТОВА КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА
  • 3 аз

    0 0 Отговор
    Абе само гестаповски мъчения за тая ,докато е жива