22 Януари, 2015 11:51 4 476 3

45-годишен мъж е открит убит в автомобил (Обновена)

  • мъж-
  • открит-
  • убит-
  • автомобил

Криминалистите са установили извършителя

45-годишен мъж е намерен убит в автомобила си край елинпелинското село Доганово, съобщиха от ОДМВР-София.

На 20 януари в 19 часа в РПУ-Елин Пелин е подаден сигнал, че 45-годишният мъж, който е от Горни Богров, е изчезнал.

Той е обявен за общодържавно издирване. Ден по-късно трупът му е открит от полицаите в ползван от него автомобил край елинпелинското село Доганово.

При първоначалния оглед по главата на убития са открити видими следи от насилие. За момента няма данни мъжът да е убит с огнестрелно оръжие, но точната причина за смъртта ще бъде установена след съдебно-медицинска експертиза.

Криминалистите са установили извършителя. Това е 26-годишен мъж от село Лесново. Той обаче се е укрил и е обявен за общодържавно издирване.

Образувано е досъдебно производство, което се води от Софийска окръжна прокуратура.

От БНР съобщиха, че убитият се казва Валентин и работи като застраховател. Той е с криминални регистрации.

Мъжът е работел на висока позиция в известна застрахователна компания, съобщиха от БНТ. При огледа по тялото му са открити следи от побой. Източници от МВР твърдят, че се касае за битов случай, при който жертвата и извършителят са имали спор за пари.

Убиецът, който се издирва, е известен на разследващите, има данни, че в миналото е бил шофьор на убития – съобщиха наши източници от полицията. Той е с чисто съдебно минало, докато убитият застрахователен агент има регистрации за измама и изнудване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъчо

    0 0 Отговор
    Пуснете една снимка на този Валентин, че да се намери по-бързо..
  • 2 ГАВРАИЛ

    0 0 Отговор
    Валентин е убития ...каква снимка да пуснат ? никролог може би???

    Коментиран от #3

  • 3 Лъчо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ГАВРАИЛ":

    Моя грешка.. не съм прочел правилно и помислих, че Валентин е убиеца. Нищо де, щом знаят кой го е убил, да пуснат снимка.