Last news in Fakti

22 Януари, 2015 16:07 6 405 1

Евелин Банев - Брендо не е обявен за издирване

  • евелин банев - брендо-
  • не е обявен-
  • издирване
Евелин Банев - Брендо не е обявен за издирване - 1
Снимка: БТА

Евелин Банев - Брендо, за когото се появи информация, че е изчезнал от страната преди три месеца, не е обявен за издирване. Това съобщи вътрешният министър Веселин Вучков:

Не е имало искане за издирването му, позова се Вучков на директора на СДВР Марин Маринов. Вучков не пожела по никакъв начин да коментирам решение на органите на съдебната система, в чието поле е разглеждането на този казус от няколко години. Доколкото разбрах, делото е в съдебна фаза, на трета инстанция, определена мярка "подписка" .

Директорът на СДВР Марин Маринов допълни: Мярката на господина е "подписка", която го задължава при промяна на посочения адрес да уведоми съответно разследващия орган, и това е по този казус, просто нещата са в съдебна фаза.

Факти.бг припомня, че Брендо бе осъден на две инстанции в Италия на 20 години затвор за международен трафик на кокаин. Присъдата му не е окончателна.

От Италия той бе върнат в България заради делото му за пране на пари, по което той бе оправдан от Софийския апелативен съд миналата година. Съдът му наложи най-леката мярка за неотклонение "подписка", наложена му бе забрана да напуска страната.

Адвокатът на Брендо Ина Лулчева, каза, че не е имала повод  да търси Брендо. Според нея подзащитният й няма интерес да нарушава забраната да напуска страната. Тя обаче подчерта, че няма информация той къде е.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    Ма направо е невинен...