Last news in Fakti

14 Май, 2015 12:00 22 918 27

19-годишната убила Бекир заради компрометиращи кадри

  • бекир рамадан-
  • гьокчан фахри-
  • компрометиращи-
  • кадри-
  • широко поле

Много пъти е искал секс от мен, като казваше, че ако му откажа, ще пусне снимките в Интернет, заявило момичето пред разследващите

19-годишната Гьокчан Фахри от село Панчево забила нож в сърцето на 20-годишния Бекир Рамадан заради компрометиращи кадри, съобщиха от 24rodopi.com. Двамата преди време имали връзка.

Мъжът разполагал със снимки и видеозапис, които можели да уронят доброто име на момичето. Тя споделила пред полицаите, че била жертва на изнудване и от няколко дни била силно притеснена.

Момичето е задържано за 72 часа и вече е разпитано в качеството си на обвиняема. Тя е посочила по време на разпитите къде в Кърджали могат да се открият улики за извършеното престъпление. Криминалисти отцепиха голям район на булевард „България" в следобедните часове на 13 май.

Двамата отишли в гората край пътя Кърджали – Жинзифово да правят секс. Прободеният с нож в сърцето Бекир бил разсъблечен и бос. Отбивката, където бе намерена колата на Бекир, е едно от известните места за кърска любов в Източните Родопи.

Бекир Рамадан от Жинзифово принуждавал 19-годишното си бивше гадже Гьокчен от село Панчево да изпълнява желанията му за интимна близост. Тя не искала, но нямала избор – той държал в ръцете си компрометиращи я снимки.

Много пъти е искал секс от мен, като казваше, че ако му откажа, ще пусне снимките в Интернет – това заявила Гьокчен пред разследващите.

„Бекир и Гьокчен бяха за кратко гаджета преди време. Нещата между тях не се получиха и те се разделиха. Вероятно снимките са от този период. В последната година Бекир имаше приятелка от Хасково. Там пък пречка беше бащата на девойката. Той беше категорично против дъщеря му да ходи с момчето от Жинзифово. Дори имаше отправени заплахи към младежа от страна на бащата на момичето", разказа запознат със сложната любовна ситуация.

Криминалистите от Кърджали, които за няколко часа след откриването на трупа, разкриха извършителят на престъплението, работили по версията дали хасковлийката не е била в колата на Бекир в гората. Оказало се, че момичето е прекратило отношенията си с нашенеца и вече има нов приятел. И девойката, и баща й имали желязно алиби за времето, през което Бекир е бил убит. Веднага след това разследващите се насочили към Гьокчен.

19-годишното момиче се качило в колата на Бекир, който след нощната смяна на бензиностанцията в село Мъдрец не се е прибрал вкъщи в Жинзифово, а отишъл в Кърджали. Младежът обаче не се появил на и работа на следващата сутрин, когато е трябвало да поеме първа смяна в бензиностанцията в Мъдрец.

След убийството Гьокчен тръгнала надолу по пътя към разклона за Широко поле. Позвънила на таксиметрова фирма и поръчала такси за Жинзифово. Водачът на жълтата кола забелязал млада жена да ръкомаха на около 3 км преди Жинзифово. Спрял и й обяснил, че отива на адрес в селото. Аз поръчах таксито, друга кола ме докара до тук, казала тя и се качила в таксито и отпътувала за Кърджали. Там Гьокчен наела друго такси за Панчево. На сутринта излъгала баща си, че ще ходи на зъболекар и тръгнала пак за областния град. Стигайки в Кърджали изхвърлила ножа, телефона си и батерията на телефона в три различни контейнера. Часове по-късно била привикана на разпит, където първоначално отричала да е виждала или разговаряла с Бекир. Самопризнания е направила само след час разпит.

Часове преди да забие нож в сърцето Бекир, 19-годишното момиче написала на страницата си във Фейсбук: „В мен живееше един добър човек, но вече го няма – умря, убиха го!“

Написала го е в 3.02 часа призори. Последната постната снимка пък е на момиче с вълчи поглед, което се крие зад звяр.

„Щастлива съм от деня, в който избрах да съм далеч от грешните хора", това е последното, което е написала на стената си девойката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно

    0 1 Отговор
    Гьокчан... Абе кой ги измиля тия имена бе ? Как ше кръстиш момиче с такова име....

    Коментиран от #2

  • 2 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "СамоСелянитеКаратБМВ МустангаЕномерЕдно":

    Всъщност каква ти е далаверата от красивото ти име,след като всички ти викат "простак"?:)

    Коментиран от #3

  • 3 Атанаска Васкова

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Не ми изглежда на толкова прост? Зависи, колко време му е отнело да го измисли де.
  • 4 Бате Цецо

    1 0 Отговор
    дайте линк към снимките та да презеним струва ли си да се убие чове заради тях.
  • 5 гост

    1 0 Отговор
    tursko mi zvuchi ;)
  • 6 Кобрата

    3 0 Отговор
    Докато четях статията имах чувството, че започва поредният турски сериал по BTV...направо нямам думи, малко са ни другите проблеми в държавата ами ще ни занимават и с турски разправии
  • 7 гост

    0 0 Отговор
    а може би проблема е по-дълбок. на тази възраст към кого могат да се обърнат безрезервно и да споделят, когато има проблем. естествено, че й е било по-лесно да го убие.

    Коментиран от #9

  • 8 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Затова на жена вяра йок!
  • 9 Неверник

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Естествено, че й е било по-лесно, защото да го осъди ефективно нямаше да й позволят, а след опит да заведе иск ще е поредната безследно изчезнала....
  • 10 Надзирателката

    1 0 Отговор
    В Сливенския много ще и се зарадват на тая млада кадъна!
  • 11 onq s konq

    0 0 Отговор
    Ако се докаже че мотивът эа убийството съответства с твърденията та убийцата,аэ бих я осъдил само условно.
  • 12 тошибиян

    0 0 Отговор
    поредната луда
  • 13 тошибиян

    0 0 Отговор
    аа има къде по шантави имена от гьок4ен например дженгис или джансел хах едното име е женско ха разберете кое е то хах
  • 14 тошибиян

    1 0 Отговор
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=815562068535809&set=pb.100002460717116.-2207520000.1431617792.&type=3&theater

    ето я красавицата....за ништо не става
  • 15 сем

    0 0 Отговор
    Да беше отишла в полицията и да подаде жалба за изнудване.
    Има и други начини!
  • 16 Разпутин

    1 0 Отговор
    Нещо не разбирам. Той и пръснал алката от любов а тя честна?
  • 17 Лина

    0 0 Отговор
    Лесно не й е било, а от наглостта му е била предизвикана!
    Може да е искал извращения.... а името й е турско явно. И нищо му няма на момичето, само дето си е съсипало живота, не е знаела как да постъпи...Не е искала родителите й да разберат, ако подаде жалба, как ще скрие...
  • 18 таласъм

    1 0 Отговор
    Проблема на помаците е, че живеят в 14-ти век все още.
  • 19 Маурчи IV

    0 0 Отговор
    Цигания някаква си.
  • 20 ПОМАКА

    0 0 Отговор
    ей ТАЛАСЪМ ЛИ СИ или незнам к'во,ама незнам такъв помак ще ти дам, че най-вероятно свят ще ти се завия.
  • 21 Гадна история

    0 0 Отговор
    Ами изврятеняк някакъв: снимки, компромати. Каквото търсил, намерил. Попаднал на мъжко момиче. Не е редно, ама каквото повикало - такова се обадило.
  • 22 кирил

    0 1 Отговор
    помаците са си много свестни и работливи хора.
    познавам доста из родопите - лошо не мога да кажа!
  • 23 Иван

    1 0 Отговор
    Поне си е запазила доброто име. Сега вместо к**ва ще я наричат убийца. Страхотна логика. Браво
  • 24 Бай Хой

    0 0 Отговор
    Просто е трябвало да му резне инструмента - напълно достатъчно и ефектно! Пък и нямаше да лежи чак пък за убийство в затвора...
  • 25 2dw

    0 0 Отговор
    До Бай...., не го веси, та подкрепям та, за резването на инструмента. Но момето нема уменията и направило то ко и е дошло на глава. Бравос!
  • 26 гост

    0 0 Отговор
    И ако се окаже,че снимки няма?!?!?А младежа рекъл на майка си,че бил притеснен...че на кой изнудвач му е познато това чувство
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.