Last news in Fakti

4 Юни, 2015 14:57 1 013 0

Обвинение за бащата насилник от Варна

  • обвинение-
  • варна-
  • баща-
  • насилник

Той е задържан за 72 часа

Под ръководството на Окръжна прокуратура - Варна се провежда разследване срещу Милко Стоянов за опит за убийство на малолетното дете Станка - на 1 година и 9 месеца, съобщиха от прокуратурата във Варна.

На 2 юни 2015г. в гр. Варна Стоянов е направил опит умишлено да умъртви детето, като деянието е останало недовършено по независещи от него причини. Милко Стоянов е привлечен и като обвиняем и за блудство с малолетното дете.

По делото се провеждат разпити на свидетели, иззети са веществени доказателства. Назначена е съдебно-медицинска експертиза за здравословното състояние на детето. Назначена е комплексна психологично - психиатрична експертиза на обвиняемия Стоянов.

Милко Стоянов е привлечен като обвиняем и е задържан с прокурорско постановление до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане в Окръжен съд - Варна за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Стоянов.

Факти.бг припомня, че момиченце на година и девет месеца беше прието в тежко състояние в кома и с опасност за живота във варненската болница "Св. Марина“.

Детето беше с множество кръвоизливи в очната кухина. Има следи и от стари наранявания. От болницата съобщиха, че детето е системно малтретирано.

По данни на полицията, сигнал за пострадалото дете е бил подаден късно вечерта от майката на детето. Беше съобщено, че има данни и за извършени блудствени действия спрямо момиченцето. По случая беше задържан 25-годишният баща на детето.

Оказа се, че семейството живее в ромския квартал на Варна – „Максуда”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА