Last news in Fakti

15 Август, 2015 12:54 2 433 1

Заловени са над 100 т. горива без документи при специализирана акция

  • бойко борисов-
  • горива-
  • бензин-
  • акция

10 мобилни екипа извършват проверки за манипулирани горива във всички нефтобази и повечето бензиностанции в цялата страна

Заловени са над 100 т. горива без документи при специализирана акция, която тече от два дни. Това разкри във Варна премиерът Бойко Борисов. Той участва в откриването на брегови център за управление на корабоплаването в град Варна.

10 мобилни екипа извършват проверки за манипулирани горива във всички нефтобази и повечето бензиностанции в цялата страна.

Държавата ще бъде безкомпромисна по отношение на контрабандата на горива, тъй като по този начин губи милиони левове от данъци, закани се премиерът. Той разкри, че се следи за това дали бензините не се разреждат с химически елементи, които повишават октана, но в същото време повреждат двигателя на автомобила.

Засегнатите компании са активизирали адвокатите си, но държавата ще бъде безкомпромисна по отношение на контрабандата на горива, тъй като по този начин тя губи милион левове от данъци, каза Бойко Борисов. Той не пропусна да похвали службите, които работели добре и вече данъчните постъпления са преизпълнени с над 2 млрд. лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 qqqqqq

    0 0 Отговор
    Който не си плаща го хващат. За съжаление така е в нашата скъпа родина.