Last news in Fakti

19 Август, 2015 06:45 13 130 3

Спасиха жена, продадена в робство от съпруга си

  • жена-
  • робство-
  • продадена

Тя е била открита окована във вериги към легло

Полицията в Пакистан спаси жена, продадена в робство от своя съпруг, съобщи „Мирър“.

Жената е била намерена прикована с вериги към легло. Случаят е станал в пакистанския регион Пунджаб. Смята се, че жената е била продадена от своя съпруг срещу сумата само от 312  паунда.

Нейният купувач към този момент е неизвестен, но той често я е биел, като по краката и ръцете й има следи от наранявания. Тя е била открита с окови на врата и краката си. Има информации, че нейният случай е бил разкрит от журналист, който веднага докладвал на полицията, издавайки нейното местонахождение.

Вероятно съпруга на жената, чието име все още не се споменава, е бил изключително беден и се е опитвал да намери пари на всяка цена. След освобождаването й тя веднага е била отведена в болница. Нейният купувач е избягал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    2 0 Отговор
    Такива диваци ги оправя само оловото.

    Коментиран от #2

  • 2 Антон

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Николай":

    Е,за какво да се хабят ресурси,пускам му един питбул да го направи на швейцарско сирене.
  • 3 тошибиян

    0 0 Отговор
    капитализъм...4овека не е виновен трябвали са му пари....маркс и енгелс са прави капитализма е загнила форма