Last news in Fakti

8 Септември, 2015 17:03 2 115 0

Задържан е ирански гражданин, превозващ 17 бежанци в лек автомобил

  • задържан-
  • ирански гражданин-
  • бежанци-
  • лек автомобил

Задържан е ирански гражданин, превозващ 17 бежанци в лек автомобил.Под ръководството на Районна прокуратура-Елхово се провежда досъдебно производство за незаконно превеждане на лица през границата на страната ни. В лек автомобил м. „BMW“, с българска регистрация, са транспортирани 17 чужди граждани, 9 от които деца, по начин, опасен за живота на превежданите.

На 08.09.2015 г. около 10.00 ч. в с. Крайново, община Болярово, област Ямбол полицейски служители от ГПУ – Болярово  са задържали незаконно преминаващия границата ни с Р Турция лек автомобил м.“BMW 318“, с две врати, с хасковска регистрация. В лекия автомобил, са били открити 17 бежанци от Сирия и  Иран.

Превозваните лица са 5 мъже, 9 деца на възраст между 2 и 10 години, и 3 жени. Задържан е водачът на автомобила – Хамед Мохамед, ирански гражданин, на когото ще се повдигне обвинение и ще бъде задържан до 72 часа. Автомобилът е иззет.

Разследването продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА