16 Октомври, 2015 13:57 1 163 1

79 нелегално пребиваващи чужди граждани са задържани в столицата

  • нелегално пребиваващи-
  • чужди граждани-
  • столицата

Всички са без документи за самоличност, представили се за граждани на Афганистан

79 нелегално пребиваващи чужди граждани са задържани в столицата през последното денонощие, съобщиха от МВР.

Чужденците са задържани вчера в рамките на реализирана поредна полицейска операция на служители на СДВР за противодействие на нелегалната миграция.

В къща на  ул.”Суходолска” полицейски екипи установили  11 мъже, които незаконно пребивавали на територията на страната. По случая е образувано бързо производство. 

В хода на операцията, в централната част на София, били задържани други 38 чужденци, а в района на кв. „Красна поляна“ – 30. Всички те били без документи за самоличност. Представили се за граждани на Афганистан. 

Предстоят действия по установяване на самоличността им и предприемане на по- нататъшни действия спрямо тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 2 Отговор
    Отново слугите на терористите от сащ задържат излизащи от България джахидисти и ги държат на сила обявявайки ги за бежанци.

    Срам и позор.