Last news in Fakti

15 Април, 2015 18:35 3 369 13

Моторист загина на място в катастрофа в столицата

  • моторист-
  • загина-
  • място-
  • катастрофа-
  • столицата

Станала е и верижна катастрофа между 3 коли

Две катастрофи станаха в София малко след 16 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Моторист загина при инцидент в ж.к. „Люлин”-3, а спътникът му е в много тежко състояние. Катастрофата е станал към 16.40 часа на кръстовището на булевардите "Царица Йоанна" и „Панчо Владигеров“. Ударили са се лека кола и мотор. Мотористът е загинал на място, а спътника му е откаран в болница. Вероятната причина за инцидента е неправилна маневра.

Верижна катастрофа пък е станала на ул. "Щросмайер, недалеч от кръстовището с бул. "Скопие". Ударили са се 3 леки коли. 16-годишно момче е откарано в болница с охлузвания. Все още се изясняват причините за катастрофата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАТ

    0 0 Отговор
    Драконови мерки срещу мотористите!

    Коментиран от #5

  • 2 2dw

    0 0 Отговор
    rider is not for donor
  • 3 Красо Зелето

    0 0 Отговор
    Затопли се времето, и откриха сезона.
  • 4 2dw

    0 0 Отговор
    light a cigarette instead candle
    запалете цигара,вместо свещ
  • 5 Петър Кимонов

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КАТ":

    Дракон да ти влезе бааавно пълзейки там дето слънцето не огрява....
  • 6 Дядо Поп

    0 0 Отговор
    Ако леката кола е направила неправилната маневра,
    шофьора трябва да остане на топло за по-дълго,да
    може да се научат другите да уважават всички участни-
    ци в движението.А не давай,аз се возя на по-голяма
    ламарина и ще мачкам другите.

    Коментиран от #12

  • 7 Илия Петров

    0 0 Отговор
    Като чета КОМЕНТАРИЙТЕ ВИ и ми става тъжно. Все пак е починал млад мъж, а дали кара мотоциклет или велосипед какво значение има ? Това нещастие е станало поради " Вероятната причина за инцидента е неправилна маневра." тове е обяснението на родните ни журналистите за нещастието.
  • 8 дошо

    0 0 Отговор
    опса хит минус 1
  • 9 КАТ

    0 0 Отговор
    Според мен трябва всички мотоциклети да бъдат ограничени до 80км в час в специализирани сервизи и катастрофите с тях , ще останат спомен.То какво е сега ?Всеки ден по един терминатор се самоочиства ако продължава така скоро няма да останат млади хора в тази държава.Полицията трябва да вземе спешни мерки срещу мотористите които не спазват правилника за движение по пътищата.
  • 10 hhh

    0 0 Отговор
    Малоумна история. С каква скорост трябва да караш в района на кръстовище за да се пребиеш?
  • 11 вуяя

    0 0 Отговор
    95% от мотористите абсолютно не спазват никакво правила за движение...изпреварване...да не говорим за ограниченията на скороста....да,жал мие когато смъртта е нелепа,или има невинни пострадали....но за малоумни самоубийци-убийци,грам жал нямам...има правила за това да се движиш безопасно по пътищата,безопасно за теб,и за околните,че не ги е грижа за техния живот си е тяхен проблем,но всеки водач на пътя е отговорен освен за своя.и за живота и здравето на останалите в движениято и пешеходците...нооо на ли ние българите все ги разбираме мноо нещата..така се получава,каквото търсиш,обикновенно го намираш....
  • 12 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дядо Поп":

    Не защитавам никого в случая, но ако мотоциклетиста кара с 50км/ч, било то и да се удари челно в кола, без да спира, вероятността да оцелее е значителна.
    Но много от управляващите мотоциклети, и то много мощни и опасни, се ограничават максимум до поставянето на каска, която в много от случаите е за 50лв от някой пазар. Може и да е прекалено, но имам поглед над мотоциклетите и как се оборудват хората. Нулева мисъл, че със 150км/ч и една тениска на гърба нямаш никакъв шанс да оцелееш. Вече има толкова различни облекла и каски, на прилични цени спрямо мотоциклетите, че е абсурдно да се кара по гола глава, та с велосипед е наложително да се ползва, камо ли яхнал 250кг желязо със 150к.с.
    С право ги наричат донори, но самите донори не смятат за нужно да си предпазят живота.
    КАТ да си свърши работата и да ги преследва, да им конфискува моотоциклетите при брутални нарушения и да ги глобява.
    Тогава дори и при неправилна маневра от друг водач, мотоциклетиста ще има шанс да се прибере при семейството си жив, засега малцина са тези по българските пътища.
  • 13 Илиян

    0 0 Отговор
    Повечето от вас тука пишат по инерция и без грам мисъл.Престанете да ни викате донори.Имам майка,баща,сестра ,баба....който обичам и те мен.Никога не излизам с мисълта да се забия в някоя кола пълна с деца или...и на мен не ми се кара по родните ни пътища,но за толква години незнам някъде в БГ да има хубава и най-вече подходяща писта за "БЕНЗИНОВИТЕ ГЛАВИ". (а относно случая в Люлин,колата е направила обратен завой на двойна непресечена доста преди кръстовището) но ....както каза оня лудия с Голфа "мотористи умират всеки ден,кво толква" R.I.P БРАТКО