Last news in Fakti

18 Октомври, 2015 16:09 1 876 1

Предотвратиха нелегални боеве с кучета

  • предотвратиха-
  • нелегални-
  • боеве-
  • кучета

Открит е обособен ринг за борби между четириногите

Криминалисти от РУ - Пазарджик предотвратиха провеждането на нелегални боеве с кучета край областния град, съобщиха от МВР.

Служители на сектор „Криминална полиция“ предприели действия във връзка с информация, с която разполагали, че редом с киноложка изложба, планирана да се проведе в оранжериен комплекс в землището на село Звъничево, били предвидени и боеве с кучета от породата средноазиатска овчарка, известна и като алабай. За да предотвратят престъплението, екипи на секторите „Криминална полиция“ и „Охранителна полиция“ блокирали периметъра около мястото за провеждане на изложбата.

Служителите на реда установили на място 76 души с над 20 кучета. Открит е обособен ринг за борби между четириногите. Изяснено е, че присъстващите са хора от района на Пазарджик, Добрич, Шумен, Стара Загора, Ихтиман, София, Перник, дори и няколко чужди граждани от Македония и Румъния. Част от мъжете били с богато криминално минало. На 11 от тях са съставени актове по Закона за българските лични документи.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата на разследващите по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    0 1 Отговор
    Ето защо у нас престъпниците си върлуват безнаказано.
    Ресурса на полицията се хаби за такива простотии като
    борбите с кучета ,проститутките и куп други глупости,
    вместо да се заемат с действително обществено опасните
    престъпления.