Last news in Fakti

24 Ноември, 2015 09:12 2 487 3

Нагли обири на автомати за кафе в Елхово

  • нагли-
  • обири-
  • автомати-
  • кафе-
  • елхово

Само за една вечер на главната улица в града са обрани 5 кафеавтомата

За нагли обири на автомати за кафе в Елхово сигнализира зрител на Нова телевизия, който дори е изпратил видео от охранителна камера, на което се вижда как млад мъж разбива машина за топли напитки и си тръгва с касата с парите. Само за една вечер на главната улица в града са обрани 5 кафеавтомата.  Оказва се, че дори и наличието на видеонаблюдение не винаги помага, когато крадците решат да действат.

До момента жалби в полицията са подадени само за 3 от обраните 5 машини. За Петър  Гинев, собственика на една от машините това не се случва за първи път. И предишния път охранителната  камера е записала крадеца. И тогава той е подал жалба в полицията, но без резултат.

„Така както е тръгнало в полицията ще направят една пълна колекция от мои мили спомени”, коментира той. Само от машината на Петър крадецът е взел около 350 лева.

„За мен лично проблемът не е толкова в загубата на пари, колкото в причинените неудобства в следствие на спиране на работата на автомата, поръчване на резервните части и най-вече това постоянно очакване, че ще дойде някой от някъде и ще открадне отново”, заяви Петър. И той и останалите собственици разчитат на телевизията да помогне кражбите да спрат.

„От репортажите и от това, което се случва в медиите, разбрах, че за да се случват нещата в България, трябва да има гласност”, заяви Петър Гинев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Marieta Marinova

    2 0 Отговор
    много сме зле
    вече и стотинки крадем
  • 2 опсмопсус

    1 0 Отговор
    И ще става още по-зле!
    Полицията и КАТ бездейства тотално!
    Мафията е в полицията!
  • 3 фильо

    1 0 Отговор
    прилича ми на бежанец или мигрант по-точно, сигурно в момента на заснемането е викал - меркел, меркел!