Last news in Fakti

15 Декември, 2015 08:38 25 621 62

Военният, стрелял в "Надежда": Молеха ме да не ги убивам

  • простреля-
  • молеха-
  • да не ги убивам-
  • нападателите

Ако не беше стрелял, можеше да не е жив, коментира адвокат

"Стрелях срещу нападателите си инстинктивно". Това заяви бившият военен, който вчера при самоотбрана откри стрелба в столичния квартал "Надежда", след като бе атакуван от двама маскирани.

"Връщах се от работа. Носех пакет с храна. Нападнаха ме на етажната площадка между 4-ия и 5-ия етаж. Явно са ме дебнали", разказа той пред Нова телевизия.

Той посочи, че е паднал и е получил фрактура на главата при удара на единия от нападателите. 

"Господ беше с мен. Започнах да викам: "Помощ!" с всички сили. Бях на колене, те ме бутнаха и аз паднах. От 40 години нося оръжие на кръста, извадих го. Гръмнах първия път със стоп патрон и очаквах някой да падне. Даже не разбрах, че съм гръмнал втори път. Направих го инстинктивно", разказа нападнатият мъж. 

В един момент обирджиите започнали да го молят да не ги убива. 

"В момента нападателят ми е в "Пирогов". Оказа се една обелска мутра", допълни военният. 


"Ако военният не беше стрелял, можеше да не е жив". Това заяви от своя страна
адвокатът Ивета Анадолска.

Тя изрази убеденост, че първият изстрел, който е произвел бившият военен, е бил при неизбежна самоотбрана: "Нападнали са го двама мъже, вероятно по-млади от него, които са опитали да му разбият главата".
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    2 0 Отговор
    Обелските мутри вместо да търкат наровете нападат старци, браво 20 заплати, браво!

    Коментиран от #5

  • 2 Джон Смит

    5 0 Отговор
    Затова да се промени закона за оръжието! Всеки да има право да си закупува, без сегашните тъпи ограничения!

    Коментиран от #3, #59

  • 3 Владо

    0 2 Отговор

    До коментар #2 от "Джон Смит":

    Не съм съгласен с това.

    Коментиран от #4, #9

  • 4 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Владо":

    И какво от това, че ти не си бил съгласен?!?

  • 5 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Първо се просвети малко и после се излагай по форума. И не слушай майка ти и баща ти какво коментират и после да пишеш, а наблягай над ученето

    Коментиран от #10

  • 6 до бугарин

    0 0 Отговор
    И кво лошо е казал гост 1, та да се просветлява?
  • 7 Ярослав Станчев

    3 0 Отговор
    "обирджиите започнали да го молят да не ги убива."
    А чичото като ги е молил да не го бият те сигурно са го чули???В кратуните е трябвало да ги гърми.Разцепва им дебелите,празни тикви и никого повече няма да обират,никога.
    Подкрепям Джон Смит,трябва да се разреши притежанието на оръжие за самозащита и стрелбата срещу такива изроди.
    Иначе няма да има оправия,ни полиция,ни съд,ни Бойко,нито баба му на Бойко ги е.. за мъките на народа.
    Ако този човек не беше се отбранявал сега щеше да е само статистика в полицейските сводки и никой нямаше да разбере,че са убили някакви боклуци,а боклуците нямаше да си получат заслуженото.За радост възмездието ги е застигнало под формата на куршум.
  • 8 гост до Българин

    1 0 Отговор
    Аз когато съм ходил на училище ти още не си бил и пламък в очите на баща ти, не си позволявай да ме коментираш!
    А ако си фуражка отговори на въпроса - защо хората нападащи бабите и дядовците ни не са по затворите, малко са ви правата ли или са ви малко парите за да работите?

    Коментиран от #39

  • 9 Дядо поп

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Владо":

    Американците казват„БОГ създаде хората а Колт ги направи
    равни“и в САЩ към,който се стремим въпреки хилядите
    инциденти в училища и къде ли не с огнестрелни оръжия
    и дума не дават да се издума за ограничаване свободата на
    притежание на различни видове „железа“.
  • 10 zzz

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Българин":

    ti ne si balgarin,ti si policai !!!

    Коментиран от #40

  • 11 Гост

    1 0 Отговор
    Полицаите ли са правосъдната система бе?!?!? И да го арестуват като не го осъдят какво да направят полицаите ??? Много прост е българския народ, но на Бойко така му е изгодно пак си гласувайте за него и търсете вината в обикновените хорица като вас които си вършат работа!!!!!!!!!

    Коментиран от #12, #16

  • 12 ззз

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    ...кои е казал ,че трябва да го арестуват?
  • 13 Тит

    2 0 Отговор
    Да се разреши незабавно носенето на късо нарезно оръжие на всички желаещи без криминална регистрация и такива водещи се на отчет в психодиспансера.Задължително преминаване на курс преди това!При доказване на неизбежна самоотбрана ,дори при наличието на труп да не се повдига обвинение на защитаващият се!!
  • 14 Иван

    0 1 Отговор
    В психодиспансера ако можеш да си кажеш трите имена + 30 лева и получаваш бележка, че си годен за оръжие. Не искам тук да става като в САЩ. Искам престъпността да бъде смазана от институциите, тогава няма нужда да се носят оръжия.
  • 15 mediator37

    0 2 Отговор
    Пистолетът на предпазител ли е бил не става ясно. Какво е оръжието, едва ли е револвер?
  • 16 Домакин

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Трябвало у тиквите да им пусне по един контролен!
    До Гост! За кого да гласуваме?
  • 17 Баба Славка

    4 0 Отговор
    Как ще произведи изстрел ако оръжието е на предпазител бе мозък?! И какво ти дреме на г... дали е пистолет или револвер или лека картечница? 2ма нападат той няма как да избяга... неизбежна самоотбрана ай .............. н м...
  • 18 Попа

    1 0 Отговор
    И кво сега военния има разрешително и може да трепе наред така ли?А ние които нямаме разрешително да седим и да си траем да ни убият.Това си е объркана държава нашето.
  • 19 iv nik

    4 0 Отговор
    гърмът се като пилци ! Правилно човека трябва да се защитава. Да намалят чиновническият персонал в полицията и да увеличат бройката на патрулиращите. След протестите на полицаите, не съм видял един полицай на улицата да контролира положението. А искат кинти - минти и тем подобни привилегии ...
  • 20 Ламбо Костов

    2 0 Отговор
    Оръжията не убиват хора. Хората убиват хора...
  • 21 iv62st12koich50

    4 0 Отговор
    браво човека гръмнал при самоотбрана ! Повече оръжие в народа, повече спокойствие на терена ...
  • 22 nedovolen

    2 1 Отговор
    Като е пропуснал "контролния" , сега ще си има повече неприятности с обелските пародии на "мутри" .
  • 23 Адвокат

    3 0 Отговор
    Hеизбежна самоотбрана.
  • 24 киро

    1 2 Отговор
    Браво на човека , ама сега ще си има проблем с полиция и правосъдие ! А мутрите ще ги пуснат под гаранция иначе така некорумпирани съдии и прокурори !!!!!!
  • 25 Коцето с високия клас газов инжекцион :D

    2 0 Отговор
    Браво на човека, е така трябва всеки, както е в Америка. Ако те нападнат в Америка имаш право да използваш оръжие като самоотбрана. Звъниш на 911 и ти казват, докато дойдем използвай оръжие като самоотбрана.
  • 26 гост

    2 0 Отговор
    И аз мисля че режима за късото нарезно оръжие трябва да се облекчи и всички които нямат криминални досиета и са с чисто съдебно минало да могат да използват пистолет. Разбира се пак трябва да има някакъв контрол върху това, но не и както е при сегашното положение. Така или иначе който си е престъпник ще намери начин да се снабди с незаконно оръжие, а и много от тия дето имат законни разрешителни не са ги получили по най-чистия и обективен начин. Времената са изключително лоши, така че трябва да се даде възможност на хората да се защитават срещу такива нападения. Ако се приеме по-облекчен режим за получаване на разрешителни може да се сложат някои ограничения за калибъра на оръжието, например да бъде най-много 7.65мм, тоест да не е толкова мощно, също ограничение за броя патрони които може да събира пълнителя или барабана. А по-големите и мощни калибри като 9мм и нагоре да са разрешени само за хора, на които професията им изисква да имат оръжие - например полиция, военни, охранители. Такъв облекчен режим спокойно може да се въведе без опасения че ще стане една малка война тук. Така или иначе има хора които и тогава не биха си купили пистолет, а други биха си го държали само вкъщи. А в момента може да се използват свободно само газови и пневматични пистолети, които разбира се не са толкова ефективни, но са по-добре от нищо.
  • 27 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    ИМА НЯКОЙ НЕЯСНИ НЕЩА ТУКА
    КЪДЕ СА СВИДЕТЕЛИТЕ
  • 28 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор
    АКО ИМАТ ВСИЧКИ ХОРА ПИСТОЛЕТИ
    ЩЕ СТАНЕ КАТО В АМЕРИКА
    ВСЕКИ ЩЕ ГЪРМИ
    ОРЪЖИЕТО НЕ Е ЗА НЕУРАВНОВЕСЕНИ ХОРА
  • 29 DJO

    2 0 Отговор
    Браво на човека! Така трябва. Да се отстрелват на място. Че ако го бяха пребили и ограбили, после какво? неизвестен извършител, или известен, ама толкова известен че досието му няма край.Като копираме от другите държави да копираме и обхвата на неизбежната самоотбрана. А тази кифла, в сутрешния блок на Нова, ще разправя че, видите ли трябваро да видиш с какво те нападат и да отвърнеш със същото. Ами ако те нападнат с пистолет пък ти нямаш! Тогава какво? Ще го помолиш да те почака докато се снабдиш и ти за да си равностоен. Глупости на търкалета. Ако някоя мутра я хване тази за косата и опре нож в гърлото, дали ще се сети за това което говори? Лесно се дават мнения когато си охраняван. Не съм агресивна личност но, с удоволствие бих постъпил по същият начин, както е постъпил военния. Дори бих гръмнал в краката и другия апаш, да не кажа в главата. За такива "труженици"това се полага. А не в затвора и да ги храниме, когато има хора които събират отпадъци от кофите за храна. Още веднъж адмирации за военния.
  • 30 копеле

    2 0 Отговор
    Аз бих ги изпозастрелял между очите от упор а после бих им прерязал гърлата така че на погребението им да са затворени ковчезите им преди да ги изхвърлят в дупките им
  • 31 Мада Фака

    0 0 Отговор
    Аз бих ги утерпал и двамата. Без да се замисля изобщо!
  • 32 фактите

    1 0 Отговор
    И после тъй-като закона е направен да защитава бандитите ще си в затвора. Колко справедливо ти се струва да си в затвора заради някакви боклуци.
    Бойко много се пери че борил престъпността, но фактите са други...
    Трябва да се промени закона! И баш бандитите +главатаря да се махнат от управлението на държавата
  • 33 гражданин

    0 0 Отговор
    ами къде са другарите от сектор сиигурност що не са го защитили човека......? Ама те никва сигурност не могат да ни предложат само риват за пари и привилегии и накрая пак нищо.. Краино време е да се разреши оръжието за обикновените граждани.........
  • 34 я съм от село

    0 0 Отговор
    браво на воения само така трябва да бъде напълно го подкрепям и заставам зад него дано не го осъдят
  • 35 ПЯ

    2 0 Отговор
    Дайте му медал на човека, лошото е че май трябва всички да се въоръжим срещу подобна сган и съпътстващите ги боклуци!!
  • 36 Тропчо

    2 0 Отговор
    Нападнали са го с цел да го ограбят, защото видимо им е бил удобна жертва, възрастен човек, вероятно самотноживущ и едвали е щял да им окаже съпротива или да се оплаче. Нападнали са го на етажна площадка за да не ги види случаен минувач или съсед. Нападнали са го ОРГАНИЗИРАНО и ПРЕДНАМЕРЕНО! Отбраната трябва да съответства на нападението САМО ако нападателят е бил сам! Има тълкувателни съдебни решения по подобни случаи и който не ги познава, да не дрънка глупости!
  • 37 шшш

    0 2 Отговор
    Ако имат всички хора пистолети,то щели да гърмят наред-да така е, а сега гърмят няколко изрода по всички нас ,а ни да гледаме да дойде и нашия ред.
  • 38 Още по темата

    0 0 Отговор
    Това нападение да се третира като тероризъм. То си е такова. И двамата нападатели да се изпратят на Обама, който (в "ЛОВЦИ НА БИСЕРИ") след съвещание на Съвета по национална сигурност е казал "... Ще ги ликвидираме един по един."!!!
  • 39 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "гост до Българин":

    Не си човека, от който да искам позволение да коментирам,и може да съм бил пламък в очите, но не на баща ми......И не съм "фуражка", и не мога да ти отговоря на въпроса.
  • 40 Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "zzz":

    Мислиш ли си го найстина.......или и ти да напишеш нещо.
  • 41 Bomber

    1 0 Отговор
    Ей, писна ми от тоя живот!

    https://www.youtube.com/watch?v=2DkmiqNi16k
  • 42 н123

    1 3 Отговор
    Както във всеки друг форум и тук е пълно с политолози, мутрагени и тролове.. четете и мислете:
    1. До всички, чиито коментари започват със "ако бях аз..." - някога държали ли сте пистолет, насочен срещу човек? Знаете ли какво ви чака ако убиете човек, пък бил той и мутра? Без значение какви са били обстоятелствата..
    2. До всички, които мислят че Бойко е виновен - то той май ви е виновен за всичко? Аз не съм политически пристрастен, но започвате да ми звучите в стил "I blame Obama!" Бате Серго ли ще ни оправи? Или Лютви? Защото в момента това са двете алтернативи..
    3. До всички недоволни от протеста на полицайте - спрете да роптаете срещу тях! Това е рискова професия, редно е да бъдат обезщетени. Сигурен съм, че повечето драскачи работите в офиси, където надали има кой да ви застреля или сгази, както е при тях. Просто те са единствените, които са организирани и отстояват позицийте си! Сигурен съм, че никой от вас, разбирачи, не би отказал таван на пенсията и 20 заплати при пенсиониране, нали? Трябва ли затова всички да ги мразите?
    4. До всички компетентни законодатели, които мислят че трябва да се въоръжим до зъби - сигурни ли сте, че искате всички дебили по улицата да се разхождат с пистолет на кръста? Ако засека някой на пътя и ме напсува, мога ли да стрелям по него като самозащита? Искате ли някой да превърти и да избие 20 човека, както миналата година стана в кината в САЩ? По-сигурни ли ще сте за децата си?

    Айде помислете над това, което съм ви написал.. дано стигнете до правилните изводи.

    Коментиран от #52, #55, #58

  • 43 Куция салкъм

    3 0 Отговор
    По добре всички да ходим въоръжени до зъби от колкото ей така да ни изтребват!Трябва да е като в Америка! Носиш свободно оръжие , но ако стане нещо отговаряш.Мисля,че и при нас трябва да е така.И без това полиция няма или поне не се вижда по улиците поне оръжие да ни разрешат да си купим и да се защитаваме от такива!
  • 44 Бай Курти

    2 0 Отговор
    Ами то полицията със сигурност ще си свърши работата,но съдът със сигурност ще им даде същите присъди като на ХРИСТО БИСЕРОВ и МАСЛАРОВА.
  • 45 Гошко

    1 0 Отговор
    трябваше да се цели между очите..
  • 46 abv

    0 0 Отговор
    правилно е действал, аз лично бих ги гръмнал пък после да става каквото ще .И без това човека ако не беше стрелял можеше да не е жив.
  • 47 abv

    0 0 Отговор
    правилно е действал, аз лично бих ги гръмнал пък после да става каквото ще .И без това човека ако не беше стрелял можеше да не е жив.
  • 48 ААА

    0 0 Отговор
    БРАВО
  • 49 бай

    0 0 Отговор
    Абе ако описаната ситуация е 1 към 1 с действителността - добре. Обаче, само на мен ли ми намирисва, че нещо се спекулира - 4 пъти в статия от 5 изречения се споменава "военен" .... нещо пак някакви манипулации, че е нужна казарма и военни??? Или Какво??? ?.аси простотиите. Да пишат "нападнатия" или "жертвата" или там нещо...кво само военния, та военния !!! Ей ся утре ще раздуят от мухата - слон....то се почнало вече, като чета коментарите на разни пубертетски капацитети...
  • 50 bocho

    0 0 Отговор
    цели се по точно !
  • 51 ГОСТ 69

    2 0 Отговор
    ХОРА ДО КОГА ЩЕ ВИ Е СТРАХ ДА ДА ПРИЛОЖИТЕ СТАРИЯ ЗАВЕТ БЕ. ЗА ТАКИВА КОЙТО НАПАДАТ САМ ЧОВЕК ПО ДВОЙКИ ИЛИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЦЯРА Е РАЗТРЕЛ .НЯМА ДРУГ НАЧИН . АКО ПОЛИТИЦИТЕ ИСКАТ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА С ПРЕСТЪПНОСТА ДА ВЪВЕДАТ 5 - ТАТА ПОПРАВКА КАКТО Е В АМЕРИКА .НО И ТЕ СА СЪЩИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ТАКА ЧЕ ТОВА ЕДВА ЛИ ЩЕ СТАНЕ.НЕ СЕ СЪРДИ НАРОДЕ ТИ СИ ГИ ИЗБРА .ИЛИ ТЕ ТЕ КУПИХА С ТВОЯ ТРУД И С ТВОЙТЕ ПАРИ .ЗАЩОТО ТЕ ОСВЕН ЛА..А И ПРОСТОТИЙ ДРУГО НЕ ПРОЙЗВЕЖДАТ.АЛЕЛУЯ
  • 52 999

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "н123":

    1. Държал съм пистолет и ако трябва да избирам пред живота на семейство то ми и моя пред този на такива изроди разплакали стотици семейства не бих се замислил, просто освобождаваш обществото от тумори. 2.Бойко,Серго,Дуган,Волен всички са една помия и за мен няма разлика. 3.Коя полиция тая която играе с престъпниците, която взима подкупи,тая която кара употребила алкохол, тая която прекарва крадени коли и ли коли нов внос без номера защото след показване на картата няма нарушител няма проверка на документи няма застраховка или пък тая която си къса пагоните за да вкара в затвора младо невинно момиче. 4. И след като всяко второ семейство е обрано , пребиват възрастни хора за 5 лева и неграмотни полицай не могат да съберат явните доказателства за да бъде обвинен и осъден изверга да трябва да се защитаваме. Може би вашите привилегии трябва да ги дават на разследващи журналисти господин полицай.
  • 53 ГОСТ 69

    1 0 Отговор
    до н123 ти когато си държал пистолет аз съм пазил Родината с АК-47 АКО ТИ Е ЯСНО КАКВО Е ТОВА . И НЕДЕЙ ДА ЛОБИРАШ ЗА БАТ БОЙКО ЗА ПОЛИЦИЯТА ЗА ПОЛИТИЦИТЕ ЗАЩОТО И ДРУГИТЕ СА ХОРА НЕ ПО МАЛКО ВАЖНИ И ЗНАЧИМИ ОТ ТЯХ . И ДРУГО МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ДА БОРАВИШ С ТОК И ВИСОКИ НАПРЕЖЕНИЯ Е ПО БЕЗОПАЗНО ОТ ПОЛИЦЕЙСКАТА РАБОТА .ПРОСТО ТЕ СА ИЗМИСЛИЛИ ЗАКОНА ДА СА БОГОПОМАЗАНИ А ДРУГИТЕ ДА СА КАЛ. ТАКИВА КАТО МЕН И ТЕБ.
  • 54 Цицерон

    0 0 Отговор
    Петата поправка в конституцията на САЩ дава право на подсъдимият да мълчи .Да не свидетелства срещу себе си .Това го им и в нашите закони .Престъпниците ни се възползват редовно от правото си да не отговарят .ТИ КАКВО ИМАШЕ ПРЕДВИД,КАТО ПОСОЧИ сащ ЗА ПРИМЕР ?
  • 55 Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "н123":

    Рискова професия е да но не на всички полицаи! На КАТаджиите с какво е по рискова от на един водопроводчик примерно?Може би с това ,че могат да ги хваната с подкуп и се притесняват и може да се разболеят?Или пък на висшия офицерски състав който търка столовете и бюрата?Че може да хванат майсил на гъ..а? Трябва по внимателно да се подбират рисковите професии и да се раздават адекватно средства и пенсии защото ние ги израборваме с робски труд!
  • 56 malechko

    1 0 Отговор
    Evala 4i4e da be6e gi grumnal ,tova zaslujavat takiva pomii!!!!!!!!!
  • 57 баба гица

    1 0 Отговор
    Гърми мръсната сган крадлива, само с оръжие има правосъдие в тази държавица
  • 58 Владимир Путин

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "н123":

    В една държава, която не се разрешава оръжието само мутрагени и престъпници имат оръжие. На тях няма кой да им забрани.
    Лишава се просто честният човек от право да се защитава.

    А никой ли не помни случая с "Рижите" в бургаският квартал Меден рудник?
    Същият случай няколко мутрагенчета си карат както те си знаят и секат пътя на един човечец. Скачат да го трошат от бой обаче бившият полицай вади пистолета и застрелва единия. Това му беше само спасението както и на този човек?
    Ако го нямаше пистолета щеше да бъде просто поредната статистика в черните полицейски хроники.
    Що не питате бабите и дядовците в селата, нормалните хора, които живеят в непосредствена близост до малцинствени групи какво да те обират безнаказано и ти да имаш право само до мълчиш?
    Тогава само ще разберете за какво става дума, дами и господа толерасти.
    Тая мутра не е нападнала човека, за да го обере. Те пари явно си имат. Просто е искал да се докаже на някой за нещо. Пожелавам на всички защитници и пацифисти да попаднат в таква ситуация на мястото на жертвата, в която имаш само правото да бъдеш бит и унижаван.

    А към Мишо, ами стани и ти Полицай?
    Ача на никой не му се иска. Щото когато излиза за дежурство никога не се знае какво го чака и дали ще се прибере жив или здрав. Лесно от офисчето, да коментираш и ползваш безплатно интернет, докато в дъжда си на топло в офисчето и цъкаш в интернета докато шефа го няма. Пък ония бонаци фуражките нека патрубират навън в студ и жега за същите, че най-вероятно и по-малко пари, като същевременно си купуват и принтери, авточасти, обувки(все неща дето по принцип му се полагат), а канцеларистчено дето не е купило и един молив за работа му е през оная работа и само може да плюе.
  • 59 comment

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джон Смит":

    Ако те напънат някъде такива неандертали, вицове ли мислиш да им разказваш? Щото аз съм "за" това, да имам огнестрелно оръжие и да мога да ги опушкам на място.
  • 60 909

    0 0 Отговор
    ПРАВ Е ЧОВЕКА ЩЕ СТРЕЛЯ И ТОВА Е ! В БЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА ОЖИВЕЕШ ОТ ТАКИВА ОТАЙКИ ! ДО ТОВА НИ ДОКАРАХА ДОЛНИТЕ ПОЛИТИЦИ И ЕС !
  • 61 ГОСТ 69

    0 0 Отговор
    ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА МОЕТО НЕВЕЖЕСТВО ОТНОСНО КОНСТИТУЦИЯТА НА САЩ .ИМАХ ПРЕДВИД 2- РАТА А НЕ 5ТАТА ПОПОРАВКА А ИМЕНО ОТНОСНО НОСЕНЕТО НА ОРЪЖИЕ .НО ПОНЕЖЕ ВСЕ СЕ ГОВОРИ ЗА 5-ТАТА И НЕ СГРЯХ ВЕДНАГА.
  • 62 Аз

    0 0 Отговор
    Браво на човека. И малко отклонение по темата, кога крадливите, корумпирани политици ще променят закона да можеш да защитиш себе си и семейството си с всички налични средства, ако в къщата ти влезе крадец?